Ο Δήμος Βριλησσίων μέσω του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης σε συνεργασία με την PRAKSIS, στο πλαίσιο των ανθρωπιστικών και ιατρικών προγραμμάτων της για τη Δημόσια Υγεία, πραγματοποιεί μηνιαίο κύκλο παρεμβάσεων με σκοπό το τρίπτυχο «ενημέρωση – πρόληψη – εξέταση» για τον ιό HIV και τις Ηπατίτιδες B & C.

Η Κινητή Μονάδα της PRAKSIS θα βρίσκεται την Παρασκευή 1η Ιουλίου 2022, από τις 11:00 έως τις 14:00, στο πάρκινγκ του ΑΒ Βασιλόπουλου (Λεωφόρος Πεντέλης 39, Βριλήσσια).

Η δράση υλοποιείται κάθε μήνα στην πόλη των Βριλησσίων μέσω κινητής μονάδας με την καθοδήγηση εξειδικευμένου επιστημονικού προσωπικού (γιατρούς, ψυχολόγους, κοινωνικούς επιστήμονες).

O έλεγχος πραγματοποιείται ανώνυμα και εμπιστευτικά, χωρίς ραντεβού, με άμεσο αποτέλεσμα και απευθύνεται σε όλους  (άνδρες και γυναίκες που έχουν ενεργή σεξουαλική ζωή).

Παράλληλα, θα διανέμεται ενημερωτικό υλικό παρέχοντας τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους/ες για γρήγορη και έγκυρη ενημέρωση σχετικά με τον ιό HIV και τις Ηπατίτιδες B & C.

Κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής του ελέγχου, τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας από την πανδημία Covid –19.

Διαβάστε περισσότερα:

Power pass: Ποιοι θα χρειαστεί να υποβάλουν εκ νέου την αίτηση

Νorth Evia – Samos Pass: Επιδότηση 300 ευρώ για διακοπές στη Σάμο – Άνοιξε η πλατφόρμα

Νέα Ιωνία: Ανακατασκευάζεται το γήπεδο μπάσκετ της Ευαγγελιστρίας