Δωρεάν εξέταση HIV & Ηπατίτιδας Β & C, θα μπορούν να κάνουν οι κάτοικοι του Δήμου Βριλησσίων, την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2022 από τις 11:00 – 14:00, στη Πλατεία Αναλήψεως, όπου θα βρίσκεται κινητή μονάδα της Praksis.

Ο Δήμος Βριλησσίων μέσω του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης σε συνεργασία με την PRAKSIS, στο πλαίσιο των ανθρωπιστικών και ιατρικών προγραμμάτων της για τη Δημόσια Υγεία, πραγματοποιεί κύκλο παρεμβάσεων με σκοπό το τρίπτυχο «ενημέρωση – πρόληψη – εξέταση» για τον ιό HIV και τις Ηπατίτιδες B & C.

Η δράση υλοποιείται κάθε μήνα στην πόλη των Βριλησσίων μέσω κινητής μονάδας με την καθοδήγηση εξειδικευμένου επιστημονικού προσωπικού (Γιατρούς, Ψυχολόγους, Κοινωνικούς Επιστήμονες).

O έλεγχος πραγματοποιείται ανώνυμα και εμπιστευτικά, χωρίς ραντεβού, με άμεσο αποτέλεσμα και απευθύνεται σε όλους (άνδρες και γυναίκες που έχουν ενεργή σεξουαλική ζωή).

Παράλληλα θα διανέμεται ενημερωτικό υλικό παρέχοντας τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους/ες για γρήγορη και έγκυρη ενημέρωση σχετικά με τον ιό HIV και τις Ηπατίτιδες B & C.

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής του ελέγχου, τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας από την πανδημία Covid –19.

Διαβάστε περισσότερα

2 νεκρά σκυλιά στην Ραπεντώσα – Εξετάζεται το ενδεχόμενο να δέχτηκαν επίθεση από λύκο

Sunlight: Προσέφερε 3 εκατ. στους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους

Κρύο: Πως ωφελεί τον οργανισμό – Ποια τα αρνητικά