Σε ετοιμότητα έχουν τεθεί οι αρμόδιες υπηρεσίες Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βριλησσίων για την αντιμετώπιση της αναμενόμενης κακοκαιρίας, μετά τις προβλέψεις για φαινόμενα έντονων χιονοπτώσεων και παγετού.

Θερμαινόμενη αίθουσα στη διάθεση των πολιτών

Από το πρωί της Παρασκευής 21 Ιανουαρίου και μέχρι τη λήξη των καιρικών φαινομένων, ο Δήμος Βριλησσίων θα διαθέσει θερμαινόμενη αίθουσα για την προστασία των πολιτών από τις χαμηλές θερμοκρασίες. Πρόκειται για την αίθουσα του κτιρίου στο Πάρκο Μπακογιάννη (πρώην ΤΥΠΕΤ) – Μπακογιάννη 38-42.

H Πολιτική Προστασία του Δήμου και οι αρμόδιες υπηρεσίες βρίσκονται σε 24ωρη ετοιμότητα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των πολιτών, καθώς και για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν από την κακοκαιρία.

Τηλέφωνο έκτακτης ανάγκης

Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης καλέστε στο 6942 475475.

Καλούμε τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ακολουθούν πιστά τις εξής βασικές οδηγίες:

– Αποφύγετε κάθε περιττή μετακίνηση κατά τη διάρκεια των έντονων καιρικών φαινομένων.

– Προσέξτε τις μετακινήσεις σας σε περιοχές όπου προβλέπονται χιονοπτώσεις. Χρησιμοποιήστε αντιολισθητικές αλυσίδες αν είναι απολύτως απαραίτητο να μετακινηθείτε με αυτοκίνητο.

Για περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες αυτοπροστασίας από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, οι πολίτες μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα επανασύνδεσης ρεύματος ευάλωτων νοικοκυριών στο Χαλάνδρι – Ποια η διαδικασία

Κορωνοϊός: Δεν βρέθηκαν ενδείξεις ότι μεταδίδεται στα μωρά μέσω του θηλασμού

Αποκαλυπτική έρευνα: Πώς η πανδημία έπληξε την ψυχική υγεία των Ελλήνων