Μετά την περσινή παρουσίαση της Basic Premium Collection και το όρομά του για μία συλλογή κλασική στο χρόνο, με κομμάτια φορέσιμα -τα περισσότερα- όλες τις εποχές και πάντα διαθέσιμα, Vassilis Thom επανέρχεται δυναμικά με τη νέα κολεξιόν για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι.

Ο σχεδιαστής μόδας υιοθέτησε μία νέα προσέγγιση, την οποία ονόμασε «Thom Chic», η οποία είναι βασισμένη στις άνετες γραμμές που αφήνουν το σώμα να αναπνέει και άλλοτε στενές που το αγκαλιάζουν και το αναδεικνύουν.

Νέα δροσερά κομμάτια εντάχθηκαν και έδωσαν μια χρωματιστή νότα στην παλέτα των αποχρώσεων. Μόδα για όλους με άψογη ποιότητα, μοναδικά αισθητική, ποικιλία σχεδίων και το πιο σημαντικό προσιτά σε όλους.

Τα περισσότερα looks της συλλογής, αλλά και όλο το set του Social Shooting αποτυπώνουν ξεκάθαρα πως μπορείς να έχεις πολύ δυνατές εμφανίσεις με απλά κομμάτια χωρίς να ξοδέψεις μία περιουσία. «Thom Chic».

Κλασικά χρώματα όπως το αγνό λευκό αλλά και το απόλυτο μαύρο είναι οι σταθερές και διαχρονικές αποχρώσεις που αγαπά να χρησιμοποιεί ο σχεδιαστής. Σε αυτή την ενότητα βλέπουμε πιο έντονες και ζωηρές αποχρώσεις όπως: φούξια, κόκκινο, έντονο αλλά και απαλό ροζ, το χρώμα της λεβάντας αλλά και το απαλό γκρι.

Συμβολικοί χρωματισμοί με ευχάριστες διχρωμίες και λεπτομέρειες που δεν περνούν απαρατήρητες, εναλλαγές που κάνουν την διαφορά και αναδεικνύουν την σφραγίδα του οίκου μόδας Vassilis Thom.

«Η μοναδικότητα κρύβεται μέσα μας και είναι επιλογή. Μην αναλώνεσαι σε πραγματικότητες άλλων, εστίασε μέσα σου και βρες τον εαυτό σου. Οι επιλογές μας καθορίζουν τον τύπο μας και ποιοι είμαστε. Είναι σημαντικό να αγαπάς τον εαυτό σου και να είσαι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος», είναι το μήνυμα το οποίο στέλνει ο σχεδιαστής Vassilis Thom.