Την Πέμπτη 23 Ιουνίου ανοίγει το νέο κατάστημα JYSK στην Πτολεμαΐδα. Η JYSK διαθέτει πλέον 50 φυσικά καταστήματα στην Ελλάδα αλλά και το ηλεκτρονικό κατάστημα JYSK.gr ενώ το πλάνο επέκτασής της εντατικοποιείται τους καλοκαιρινούς μήνες.

Η JYSK άνοιξε το πρώτο της κατάστημα στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο του 2015. Στα χρόνια που ακολούθησαν η JYSK προχώρησε σε εντατική ανάπτυξη του δικτύου της που με το νέο κατάστημα στην Πτολεμαΐδα θα αριθμεί πλέον 50 φυσικά καταστήματα στη χώρα μας. Παράλληλα λειτουργεί με μεγάλη επιτυχία το ηλεκτρονικό κατάστημα JYSK.gr που αποτέλεσε σημαντικό πυλώνα ανάπτυξης την δύσκολη περίοδο της πανδημίας και συνεχίζει να συμμετέχει με ποσοστό άνω του 10% στο συνολικό τζίρο της εταιρείας.

Η ανάπτυξη του δικτύου της JYSK δεν σταματάει εδώ καθώς το πλάνο της διεθνούς αλυσίδας από τη Δανία με όλα τα είδη για το σπίτι και τον ύπνο προβλέπει ένα πανελλαδικό δίκτυο με πάνω από 70 καταστήματα. Ταυτόχρονα με το άνοιγμα νέων καταστημάτων η JYSK προχωράει στη ανακαίνιση όλων των καταστημάτων που άνοιξαν πριν το 2018 με βάση το νέο concept που εφαρμόζει παγκοσμίως.

Μάλιστα τους επόμενους δύο μήνες θα ανοίξουν ακόμα τέσσερα καταστήματα JYSK σε περιοχές της Ελλάδας που δεν διαθέτουν αυτή τη στιγμή κατάστημα. Αυτό είναι ένα ακόμα βήμα προς την στρατηγική απόφαση της JYSK να έρθει κοντά στους πελάτες της, πολλοί εκ των οποίων την έχουν γνωρίσει μόνο μέσω διαδικτυακών αγορών αλλά σύντομα θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν την εμπειρία αγορών σε ένα φυσικό κατάστημα JYSK.

Σχετικά με το κατάστημα JYSK στην Πτολεμαΐδα

Ο χώρος πωλήσεων του καταστήματος είναι περίπου 1.000 τετραγωνικά μέτρα.
Το κατάστημα βρίσκεται στο 1ο χλμ. Π.Ο. Πτολεμαΐδας.
Τα εγκαίνια του καταστήματος θα γίνουν την Πέμπτη 23 Ιουνίου στις 9 το πρωί.
Σχετικά με τη JYSK GROUP

Η JYSK είναι μια διεθνής αλυσίδα καταστημάτων με σκανδιναβικές ρίζες, η οποία πουλάει τα πάντα για το σπίτι. Το πρώτο κατάστημα άνοιξε στη Δανία το 1979 και σήμερα η JYSK μετράει πάνω από 3.100 καταστήματα και 28.500 υπαλλήλους σε 49 χώρες. Η JYSK είναι ιδιοκτησία της οικογένειας στην οποία ανήκει το Lars Larsen Group που περιλαμβάνει πολλές εταιρείες με συνολικό ετήσιο τζίρο 5,255 δισεκατομμυρίων ευρώ. Ο τζίρος της JYSK ανέρχεται στα 4,4 δισεκατομμύρια ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα:

Δήμος Φιλοθέης Ψυχικού: Από τις 27 Ιουνίου ξεκινά η δράση για τα θαλάσσια μπάνια – Πως θα κρατήσετε θέσεις

Στο τελευταίο στάδιο η απομάκρυνση των πυλώνων στη Νέα Πεντέλη

Ο χάρτης των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 24 Ιουνίου