Ολοκληρώνεται τις προσεχείς ημέρες το έργο της απομάκρυνσης των πυλώνων υπερυψηλής τάσης από τη Νέα Πεντέλη.

Σε σχετική ανακοίνωση, η δημοτική Αρχή κάνει λόγο για «δικαίωση» τόσο της ίδιας όσο  και της δημάρχου Δήμητρας Κεχαγιά που «κατάφεραν να απαλλάξουν το Δήμο από ένα βάρος 2,56 εκατ. ευρώ., καθώς το έργο πραγματοποιήθηκε από πόρους του ΑΔΜΗΕ και του ΕΣΠΑ, αλλάζοντας τον αρχικό σχεδιασμό χρηματοδότησης ώστε να μην υπάρξει επιβάρυνση για τους δημότες»

«Με το πέρας των εργασιών που αναμένεται τις επόμενες ημέρες σηματοδοτείται έμπρακτα το τέλος μίας επίπονης και πολυετούς προσπάθειας όλων των διοικήσεων του Δήμου μας» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Πεντέλης χαρακτηρίζοντας το έργο «σημαντικό»  για το Δήμο.

Προκειμένου να ολοκληρωθεί το έργο κρίνονται αναγκαίες κάποιες διακοπές ρεύματος, οι οποίες είναι αναγκαίες λόγω εργασιών αντικατάστασης των καλωδίων των καταργούμενων πυλώνων υψηλής τάσης και την τοποθέτησή τους στις νέες θέσεις όδευσης.

Για το λόγο αυτό μετά από σχετική ενημέρωση του ΔΕΔΔΗΕ, την Τρίτη 21 Ιουνίου, από τις 8 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα αναμένεται να πραγματοποιηθούν διακοπές της ηλεκτροδότησης στην Νέα Πεντέλη, στο δίκτυο των παρακάτω οδών: Καποδιστρίου, Ρήγα Φεραίου, Παπαφλέσσα, Αμφικτυονιών και Περικλέους (από Καππαδοκίας και άνω).

Την προσοχή των πολιτών εφιστά ο Δήμος

Η ανακοίνωση του Δήμου αναφέρει:

«Κατά τη διάρκεια των διακοπών του ηλεκτρικού ρεύματος, εφιστάται η προσοχή των πολιτών στα ακόλουθα:

-Να αποφεύγουν τη χρήση ανελκυστήρων προκειμένου να αποφευχθεί το ενδεχόμενο εγκλωβισμού τους
-Για λόγους ασφαλείας, οι πολίτες θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η ηλεκτροδότηση μπορεί να επανέλθει ανά πάσα χρονική στιγμή και άρα όλες οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις θα πρέπει να θεωρούνται διαρκώς ‘’υπό τάση’’.

Ο Δήμος ευχαριστεί τους δημότες για την κατανόηση και τον ΔΕΔΔΗΕ για τη συνεργασία»

Διαβάστε περισσότερα:

Ο χάρτης των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 24 Ιουνίου

Fuel Pass: «Κλείδωσε» για τους επόμενους μήνες – Τι περιλαμβάνει το πακέτο

JobsLink: Η πλατφόρμα για την εύρεση και διατήρηση εργασίας για άτομα στο φάσμα του αυτισμού