Το βιβλίο 90 Short Stories for Better Business εστιάζει στις ανθρώπινες γνώσεις και ικανότητες στην εργασία μας και όχι μόνο. Ίσως θα έπρεπε στον τίτλο να συμπληρώναμε «for a better life»… Διότι, οι κοινωνίες μεγαλώνουν κι αναπτύσσονται μέσα από τη μάθηση και μάθηση αποτελεί πρόκληση, ενώ τη μάθηση κάνουν ευκολότερη και πιο δυνατή οι ιστορίες.

Οι ιστορίες μας. Ιστορίες με τις οποίες εκφράζουμε τα συναισθήματα μας, μοιραζόμαστε τις σκέψεις μας, βοηθούμε τους γύρω μας να δουν μια διαφορετική οπτική, κάνουμε τις προτάσεις μας, αναδεικνύουμε προβληματισμούς, υποστηρίζουμε την αλλαγή, δείχνουμε τους δρόμους που περπατήσαμε που κάποιες φορές ίσως να είναι νέοι δρόμοι για άλλους ανθρώπους.

90 ιστορίες λοιπόν για Πωλήσεις, Διαδραγματεύσεις, Μάθηση, Καριέρα και τέλος για την ανάπτυξη των δεξιοτήτων που σήμερα ονομάζουμε Power Skills όπως ενσυναίσθηση, δημιουργικότητα, ηγεσία και συνεργασία.

90 ιστορίες που αντικατοπτρίζουν τις εμπειρίες και τα βιώματα του Γιώργου Παστίδη από τις πωλήσεις, την εκπαίδευση και τη μακρόχρονη πορεία του στον εταιρικό κόσμο της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού.

Σήμερα ο Γιώργος έχει την ευθύνη των εκπαιδευτικών προγραμμάτων πωλήσεων της Ericsson σε όλο τον κόσμο με έδρα τo Παρίσι.

Το 2020 ο διεθνής οργανισμός Sales Enablement Collective (SEC) τον κατέταξε στους 20 πιο επιδραστικούς επαγγελματίες Εκπαίδευσης Πωλήσεων στον κόσμο και το 2022 το CloudShare στους 19 κορυφαίους Sales Enablement Leaders που αξίζει να ακολουθεί κανείς στα ΜΚΔ.

Το SET2WIN Ericsson Sales Proficiency πρόγραμμα, του οποίου ο Γιώργος ηγείται, συμπεριλήφθηκε στα 8 υποψήφια προγράμματα για το Internal Learning Solution of the Year για τα Learning Awards 2022.