Σε 25 προσλήψεις προσφύγων από την Ουκρανία, προσφέροντας παράλληλα και στέγη, προχωρά η εταιρεία COCO-MAT.

Η προσλήψεις θα γίνουν για να στελεχωθούν τα ιδιόκτητα ξενοδοχεία της εταιρείας αλλά και της εταιρείας πλύσης νοσοκομειακού και ξενοδοχειακού ιματισμού Spick & Span.

Παράλληλα, με γνώμονα την ομαλή ένταξή τους στη χώρα μας καθώς και την ψυχολογική και οικονομική τους υποστήριξη, η εταιρία ανοίγει τις πόρτες των ξενοδοχείων της στα άτομα που θα απασχολήσει, για όσο διάστημα χρειαστεί.

Η COCO-MAT, ενώνει τις δυνάμεις της με το Ουκρανικό κέντρο ανθρωπιστικής βοήθειας στην Ελλάδα που δημιουργήθηκε με την στήριξη της Ουκρανικής πρεσβείας της Ελλάδος και της Ουκρανικής διασποράς στην Ελλάδα, προσφέροντας φιλοξενία και θέσεις απασχόλησης σε ανθρώπους που καταφτάνουν στη χώρα μας, αναζητώντας καλύτερες συνθήκες και ένα ασφαλές περιβάλλον διαβίωσης.

Όπως υπογραμμίζει ένας εκ των ιδρυτών της COCO-MAT, ο Paul Ευμορφίδης: «Η συμβολή μας στην ομαλή ένταξη των συνανθρώπων μας από την Ουκρανία, αποτελεί για εμάς την ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης που μπορούμε να τους προσφέρουμε. Θεωρούμε χρέος μας να σταθούμε δίπλα στους ανθρώπους που άφησαν την πατρίδα τους αναζητώντας ένα ασφαλέστερο περιβάλλον για τους ίδιους και τις οικογένειές τους. Σε αυτές τις συνθήκες, χρειάζεται όλοι να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να συμβάλλουμε όσο και όπως μπορούμε.»

Διαβάστε περισσότερα:

Χάρης Ρώμας: Προωθείται άμεσα στη Διεύθυνση Χωρικού Σχεδιασμού ο φάκελος του «ΠΕΥΚΟΥ ΠΟΛΙΤΗ»

Δήμος Βριλησσίων: Προχωρά στην υπογειοποίηση καλωδίων ρεύματος

Επιδότηση καυσίμων: Ποια η διαδικασία – Τα 2+1 μέτρα για την ακρίβεια