Το δίκτυο καταστημάτων της αναπτύσσει η JYSK, η οποία την Πέμπτη 10 Μαρτίου ανοίγει το νέο κατάστημα στα Βριλήσσια, υλοποιώντας τον στόχο για 70 καταστήματα πανελλαδικά.

Η JYSK διαθέτει πλέον 48 καταστήματα στην Ελλάδα ενώ συνεχίζει το εντατικό πλάνο ανακαίνισης των παλαιότερων καταστημάτων της προχωρώντας στην ανακαίνιση των καταστημάτων Αγρινίου και Λαμίας.

Η δανέζικη εταιρεία άνοιξε το πρώτο της κατάστημα στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο του 2015. Στα χρόνια που ακολούθησαν η JYSK προχώρησε σε εντατική ανάπτυξη του δικτύου της που με το νέο κατάστημα στα Βριλήσσια θα αριθμεί πλέον 48 καταστήματα στη χώρα μας.

Πέρα από το άνοιγμα νέων καταστημάτων η JYSK σκοπεύει να ανακαινίσει όλα τα καταστήματα που άνοιξαν πριν το 2018 με βάση το νέο concept που εφαρμόζει παγκοσμίως.

Η αρχή στις ανακαινίσεις των καταστημάτων έγινε πριν λίγους μήνες με το κατάστημα των Πατησίων που ήταν και το πρώτο που άνοιξε στην Ελλάδα, ενώ την Πέμπτη 10 Μαρτίου είναι η σειρά του Αγρινίου και της Λαμίας να ανοίξουν ξανά πλήρως ανακαινισμένα.

Διαβάστε περισσότερα

Επιδότηση ηλεκτρικών συσκευών: Κουπόνι έως 50% στο Taxisnet – Ποιές συσκευές επιδοτούνται – Ποια τα αρνητικά

Social Media: Πως συνδέονται με την κατάθλιψη – Πόσο αυξήθηκε η χρήση τους κατά την πανδημία

Δήμος Παπάγου Χολαργού: Δράσεις ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης κατά του Σχολικού Εκφοβισμού (bullying)