Εμβολιασμοί έξω από ναούς από την Κυριακή – Τι ανακοίνωσε ο Βασίλης Κικίλιας για το πιλοτικό πρόγραμμα

Κινητές μονάδες εμβολιασμού θα βρίσκονται πιλοτικά από την Κυριακή σε πλατείες έξω από ιερούς ναούς, ξεκινώντας από τις μεγάλες πόλεις, όπως η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη, γνωστοποίησε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο υπουργός Υγείας ανέφερε όσοι εμβολιάζονται θα επιστρέφουν γρηγορότερα στην κανονικότητα, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία ότι και οι πιο επιφυλακτικοί θα εμβολιαστούν.

Στάθηκε επιπλέον στην ανάγκη να κινητοποιηθούν οι συναρμόδιοι ελεγκτικοί μηχανισμοί όλων των υπουργείων, προκειμένου να εφαρμοστούν τα μέτρα τα οποία ανακοινώθηκαν για τους ανεμβολίαστους.

«Πρέπει οι ελεγκτικοί μηχανισμοί όλων των υπουργείων να κάνουν σωστά τη δουλειά τους και να μπορέσουν να δώσουν τη δυνατότητα να επιβραβεύονται όλοι αυτοί που είναι επαγγελματίες και τηρούν τα μέτρα και να ελέγχονται αυτοί οι οποίοι δεν τα τηρούν», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ως προς την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού για γιατρούς και υγειονομικούς, είπε ότι η συντριπτική πλειονότητα έχει εμβολιαστεί και θα συνεχίσει να εμβολιάζεται.

Επεσήμανε, δε, ότι «κάποιοι συνδικαλιστές αντιδρούν», κάνοντας λόγο για ισχνή μειοψηφία.

Διαβάστε περισσότερα

Κούρεμα ενοικίων: Μέχρι 30 Σεπτεμβρίου οι αιτήσεις – Οι προϋποθέσεις και τα ποσά που θα λάβουν οι δικαιούχοι

Rapid test: Αντιδρούν τα ιδιωτικά εργαστήρια στο 10ευρω – Γιατί ζητούν αύξηση της τιμής

Εμβολιασμοί: Ανοίγει τον Σεπτέμβρη η πλατφόρμα για την τρίτη δόση

Πληκτρολόγησε και πάτα enter για αναζήτηση

vupu.gr Θέλεις να λαμβάνεις ενημερώσεις και να μαθαίνεις πρώτος όσα συμβαίνουν στα Βόρεια Προάστια;
Απόρριψη
Να επιτρέπονται οι ειδοποιήσεις