Ο φόβος και ο τρόμος σε σχολείο στο Ίλιον έχει γίνει μία ομάδα ανηλίκων, όπου μέλος της συγκεκριμένης ομάδας, την περασμένη εβδομάδα, έφτασε στο σημείο να μαχαιρώσει τον πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

Το περιστατικό, όπως είπε ο ίδιος μιλώντας στο OPEN, σημειώθηκε την περασμένη εβδομάδα μέσα στην αυλή του σχολείου στο Ίλιον και αφού είχε γίνει σύσταση στα ανήλικα παιδιά καθώς είχαν ανέβει στην ταράτσα του κτιρίου και πέταγαν κροτίδες. Μου έκανε τρεις χαρακιές» είπε, μεταξύ άλλων, σημειώνοντας ότι ομάδες της ΔΙΑΣ έφτασαν άμεσα στο σημείο αλλά τα παιδιά είχαν εξαφανιστεί.

«Ήταν εξωσχολικοί, εδώ είναι δημοτικό είχαμε δραστηριότητες το Σάββατο, τους είπα να φύγουν, ήρθε ένας στο σκοτάδι, μου είπε “τι θες ρε;” και με τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο. Ήταν γύρω στα 15-16 χρονών. Μου έκανε τρεις χαρακιές» είπε ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημήτρης Ψαροκωστόπουλος, μιλώντας στο OPEN.

«Δυστυχώς εδώ στην περιοχή υπάρχουν αρκετά τέτοια. Πειράζουν τα παιδιά, τους κλέβουν τα κινητά, τους παίρνουν πορτοφόλια. Επιτίθενται και σε γυναίκες. Η Αστυνομία κάνει περιπολίες, όταν τη βλέπουν εξαφανίζονται. Περιμένουμε από το δήμο να δούμε τι θα κάνει» πρόσθεσε.

Διαβάστε περισσότερα

Ανατροπή αυτοκινήτου στην Αγία Παρασκευή μετά από σύγκρουση

Χαλάνδρι: Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί την Κυριακή λόγω του 9ου αγώνα Ρεματιάς

Καταρράκτης Κάκαβου: Ένας παράδεισος στην Ορεινή Ναυπακτία