Για τη φρικτή υπόθεση βιασμού της 12χρονης από τον 53χρονο στα Σεπόλια, ο οποίος φέρεται επίσης να εξέδιδε έναντι αμοιβής το θύμα, μίλησε στο MEGA ο ηθοποιός και αντιπεριφερειάρχης πολιτισμού και αθλητισμού Αττικής, Χάρης Ρώμας.

Ο ίδιος, ο οποίος είχε φωτογραφηθεί στο παρελθόν με τον φερόμενο δράστη -όπως προκύπτει από υλικό που έχει αναρτηθεί στα social media- τον χαρακτήρισε «τέρας» και «σάτυρο» και σημείωσε πως ο λόγος που βγήκε να τοποθετηθεί δημοσίως είναι επειδή ορισμένοι επιλέγουν να κάνουν «αντιπολίτευση».

«Άνθρωποι οι οποίοι αυτοαποκαλούνται φίλοι ή επιδεικνύουν έναν τεράστιο θαυμασμό για το καλλιτεχνικό ή πολιτικό πρόσωπο σου, έρχονται και γίνονται αυτοκόλλητοι» εξήγησε ο ίδιος, τονίζοντας πως δεν γνώριζε προσωπικά τον 53χρονο και «φυσικά δεν είναι φίλος».

Στη συνέχεια, περιέγραψε τη συνάντησή τους σε ένα εστιατόριο, όπου εκεί ο 53χρονος εκδήλωσε τον θαυμασμό του προς το πρόσωπο του ηθοποιού. Ανέφερε, επίσης, πως η σύζυγός του 53χρονου κατέβαινε υποψήφια στην τοπική αυτοδιοίκηση.

«Είναι ένα τεράστιο θέμα και είναι η ευκαιρία όλων μας να βροντοφωνάξουμε καταδίκη για τους σάτυρους, για τους προαγωγούς και κυρίως για τους παιδεραστές» δήλωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Διαβάστε περισσότερα:

Βίαζαν και εξέδιδαν ανήλικο κορίτσι: Συνελήφθησαν δύο Έλληνες 42 και 53 ετών – Όπλα βρέθηκαν στην κατοχή του ενός

Δήμος Ηρακλείου Αττικής: Ξεκινά το ειδικό δρομολόγιο καθημερινής μεταφοράς φοιτητών

Δακτύλιος: Επιστρέφει από 10 Οκτωβρίου στην Αθήνα – Ποιοι έχουν free pass