Στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι περιοχές της Ανατολικής Αττικής αναφέρθηκε η Βάσω Κόλλια, πρώην Γενική Γραμματέας Ισότητας των Φύλων και Υποψήφια Βουλευτής με τη ΝΔ, στο πλαίσιο μιας εφ’ όλης της ύλης συνέντευξή της, στον διαδικτυακό σταθμό «OnCamera».

Κατά τη συνέντευξή της, στην οποία δεν επιχείρησε να «αμβλύνει τις γωνίες» και να ωραιοποιήσει την κατάσταση, η Υποψήφια Βουλευτής στην Ανατολική Αττική, επισήμανε ότι ο βουλευτής μπορεί να δώσει λύσεις στα προβλήματα των πολιτών μόνο εφόσον συνεργαστεί με την τοπική αυτοδιοίκηση και τους φορείς της περιοχής, ώστε να μεταφέρει τα προβλήματα στην κεντρική διοίκηση.

Προοπτικές ανάπτυξης στην Ανατολική Αττική

Αναφερόμενοι στις προοπτικές ανάπτυξης των περιοχών της Ανατολικής Αττικής, η κα Κόλλια σημείωσε ότι «Θα πρέπει να επανεξετάσουμε το κομμάτι του πρωτογενούς τομέα ανάπτυξης στην περιοχή μας. Κάτι το οποίο εγκαταλείψαμε τα προηγούμενα χρόνια», ενώ έδωσε ακόμα μία διάσταση υπογραμμίζοντας ότι «Στην περιοχή μας υπάρχει το 70% των ιδιωτικών σχολείων. Θα μπορούσαν κάποιοι ειδικοί καθίσουν να κάνουν μία μελέτη και να δουν ότι ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο για την ανάπτυξη της περιοχής μας. Θα πρέπει όλο αυτό όμως να ξεκινήσει από εμάς. Η ευθύνη είναι σε εμάς».

«Θα πρέπει να καθίσουμε με τους επαγγελματίες και να δούμε τι προοπτικές υπάρχουν στην ανάπτυξη της περιοχής αλλά και που θέλουμε να πάμε. Έχουμε πολλές ευκαιρίες ανάπτυξης» σημείωσε η κα Κόλλια.


Διαβάστε περισσότερα:

North Evia – Samos Pass: Επιδότηση 300 ευρώ για διακοπές στη Σάμο – Άνοιξε η πλατφόρμα

Νέα Ιωνία: Ανακατασκευάζεται το γήπεδο μπάσκετ της Ευαγγελιστρίας

Μαρούσι: Η ανανεωμένη υπηρεσία «Γραμμή Δημότη – 15321» στη μάχη για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών