Ενεργοποιήθηκε, μετά από το πέρας των έργων και των ελέγχων που απαιτούνταν, η σύνδεση με το δίκτυο του ΔΕΔΔΗΕ του φωτοβολταϊκού ενεργειακού σταθμού παραγωγού ισχύος 20 (κιλοβάτ)  kW που βρίσκεται στο 2ο δημοτικό σχολείο Πεντέλης στην οδό Ιάσωνος.

Το παραγόμενο ρεύμα από την εγκατάσταση του σχολείου θα συμψηφίζεται στο εξής με τους λογαριασμούς κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος του Δήμου, μειώνοντας έτσι το κόστος ηλεκτροδότησης του Δήμου Πεντέλης.

«Ολοκληρώσαμε τα έργα που απαιτούνταν για την εγκατάσταση, αλλά και την απαραίτητη γραφειοκρατική διαδικασία και έτσι η ηλεκτροπαραγωγός φωτοβολταϊκή μονάδα παραγωγής ρεύματος που ήταν ανεκμετάλλευτη στο 2ο Δημοτικό Πεντέλης ξεκίνησε να λειτουργεί.

Εφαρμόζοντας πιστά το πρόγραμμά μας ολοκληρώνουμε όσα έργα βοηθούν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών και προστατεύουν το περιβάλλον και τα οποία μειώνουν το ενεργειακό κόστος του Δήμου» υποστήριξε η Πρόεδρος της Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αιμιλία Λεονταρίτου.

Διαβάστε περισσότερα

Django Bar: Την οριστική διακοπή λειτουργίας ενέκρινε ο Δήμος Κηφισιάς – Κατά της απόφασης μπορεί να προσφύγει ο ιδιοκτήτης

Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ και ΟΠΕΚΑ έως 4 Νοεμβρίου

ΑΑΔΕ: Από 2 Νοεμβρίου η ηλεκτρονική υποβολή δηλώσεων φόρου κληρονομιών