Στην υψηλότερη κορυφή της Αφρικής στα 5.895 μέτρα του όρους Κιλιμάντζαρο, στην Τανζανία, κατάφερε να φτάσει ο δάσκαλος του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Πεντέλης Γιώργος Βασιλόπουλος, κρατώντας τη μπλούζα με το λογότυπο του σχολείου.

Η ανάβαση διήρκησε πέντε ημέρες, περνώντας από όλες τις κλιματικές ζώνες της γης, ενώ στην κορυφή η θερμοκρασία ήταν -7 βαθμοί Κελσίου.

Το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Πεντέλης συγχαίρει τον Γ. Βασιλόπουλο για την τεράστια προσωπική επιτυχία του και τον ευχαριστεί θερμά για την τιμή που έκανε στο σχολείο με τη συμβολική κίνηση που σκέφθηκε να πραγματοποιήσει σε μία τόσο σημαντική στιγμή του. «Η αγάπη μας και η εκτίμησή μας στο πρόσωπό σου είναι μεγάλη», αναφέρει το σχολείο για τον Γ. Βασιλόπουλο και προσθέτει:

«Παρότι φέτος δεν θα είσαι κοντά μας, το σχολείο μας είναι πάντα ανοιχτό και οι μαθητές μας ανυπομονούν να σε ξαναδούν. Σου ευχόμαστε να πετυχαίνεις πάντα τους στόχους σου όσο “υψηλοί” κι αν είναι».

Τον δάσκαλο του σχολείου συνεχάρη, επίσης, η δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά μέσω του προσωπικού της προφίλ σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. «Θερμά συγχαρητήρια για αυτό σου το επίτευγμα, την υπομονή, την επιμονή και την δύναμή σου», αναφέρει η κ. Κεχαγιά.

Διαβάστε περισσότερα:

ΔΥΠΑ: Τι αλλάζει στο επίδομα ανεργίας

ΕΛΠΕ: Στηρίζει τους αριστούχους μαθητές με χρηματικά έπαθλα – Πώς θα κάνετε αίτηση

Κατώτατος μισθός: Έρχεται νέα αύξηση το 2023 – Οι κερδισμένοι και οι χαμένοι