Εθελοντική αιμοδοσία για την ενίσχυση της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος διοργανώνει ο Δήμος Πεντέλης την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου στο Διασχολικό Αθλητικό Κέντρο (Αλ. Παναγούλη 9, Μελίσσια), από τις 09:30 έως τις 13:00.

Την αιμοληψία αναλαμβάνει κινητό συνεργείο του Νοσοκομείου «Φλέμινγκ», το οποίο αποτελείται από επιστημονικό προσωπικό, τηρώντας αυστηρά τους υγειονομικούς κανονισμούς για την προστασία των αιμοδοτών.

Οι εθελοντές αιμοδότες κατά την προσέλευσή τους στον χώρο θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα και τον αριθμό ΑΜΚΑ.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να επικοινωνήσουν με τις κ.κ. Θεοδώρα Σαπουνά (213 2050017), Μαρία Χατζηνικολάου (6937 401249) και Αγγελική Βλάχου (6944 907262).

Η δημοτική αρχή αναφέρει σχετικά: «Ιδιαίτερα αυτήν τη δύσκολη περίοδο και κατόπιν των γεγονότων που συμβαίνουν στη χώρα μας με την εξάπλωση του κορωνοϊού (Covid-19) η εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου μας δεν είναι απλώς μια πράξη αγάπης, αλλά επιτακτική ανάγκη και έμπρακτη απόδειξη αλληλεγγύης και ανιδιοτέλειας προς τους συνανθρώπους μας που χρήζουν αίματος περισσότερο από κάθε άλλη φορά».

Διαβάστε περισσότερα:

Δήμος Βριλησσίων: Σε ηλεκτρονική δημόσια διαβούλευση το Σχέδιο Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων – Ποια η διαδικασία

Τέλη Κυκλοφορίας 2022 : Πότε λήγει η προθεσμία για την πληρωμή – Ποιοι κερδίζουν από την παράταση

Άγιου Βαλεντίνου: 16 παραδόσεις για την ημέρα των ερωτευμένων