Ο Δήμος Λυκόβρυσης- Πεύκης σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας, προχωρά στη δωρεάν διενέργεια rapid tests την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης (Χρυσοστόμου Σμύρνης και Ρήγα Φεραίου, Πεύκη) από τις 9:30 το πρωί έως τις 15:00.

Κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται στο σημείο, ενώ η διάρκεια του test δεν υπερβαίνει τα 2 λεπτά ανά άτομο. Οδηγίες – Επισημάνσεις:

Στα tests μπορούν να υποβληθούν και παιδιά άνω των 5 ετών

Να γνωρίζετε τον ΑΜΚΑ

Να έχετε μαζί σας αστυνομική ταυτότητα

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Εξασφαλίσαμε για μία ακόμη φορά τη διενέργεια rapid tests στον Δήμο μας. Ευχαριστούμε θερμά το Υπουργείο Υγείας και τον ΕΟΔΥ για την ανταπόκριση στα αιτήματά μας, ώστε τα τεστ να διενεργούνται τακτικά για τους πολίτες της Λυκόβρυσης και της Πεύκης. Θα ήθελα να καλέσω τους συμπολίτες να προσέλθουν, προκειμένου με ασφάλεια όσο το δυνατόν περισσότεροι να κάνουν το τεστ, ειδικά αυτή την ημέρα λίγο πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς. Επίσης να τηρούμε όλοι με προσοχή τα μέτρα που υποδεικνύουν οι ειδικοί για να αφήσουμε πίσω μας την πανδημία».

Διαβάστε περισσότερα:

ΟΠΕΚΑ: Στις 9 Σεπτεμβρίου κλείνει προσωρινά η πλατφόρμα για το επίδομα παιδιού – Πότε θα ανοίξει ξανά

Δήμος Χαλανδρίου: «Έξι ψέματα και μια μισή αλήθεια από τον κ. Πατούλη»

Κρίστη Αγαπητού: Μεγάλες οι προκλήσεις για τους δήμους – Στοίχημα ο ψηφιακός μετασχηματισμός της Τοπικής Αυτοδιοίκησης