Σε λειτουργία τέθηκε η πλατφόρμα του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης μέσω της οποίας ο ενδιαφερόμενος πολίτης κάνοντας χρήση των κωδικών taxisnet μπορεί να συνδέεται και να εκδίδει μια σειρά από πιστοποιητικά https://likovrisipefki.e-services.gr

Όπως αναφέρει η δημοτική αρχή, «ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης γίνεται ο πρώτος στην Ελλάδα που διασυνδέει τις ηλεκτρονικές αιτήσεις των πολιτών για την έκδοση ψηφιακών πιστοποιητικών με το πληροφοριακό σύστημα ηλεκτρονικής διαχείρισης εγγράφων και εργασιών “ΙΡΙΔΑ”».

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικώς: «Τα τελευταία χρόνια έχουμε κάνει ως Δήμος σημαντικά βήματα όσον αφορά στον εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών μας, αξιοποιώντας τις δυνατότητες που μας παρέχει η τεχνολογία. Η περίοδος της πανδημίας μάς ώθησε να κινηθούμε γρηγορότερα για την καλύτερη εξυπηρέτηση του δημότη. Ήμασταν από τους πρώτους Δήμους που υιοθετήσαμε την “ΙΡΙΔΑ”, βελτιώνοντας τη λειτουργία των υπηρεσιών μας και πλέον γινόμαστε ο πρώτος Δήμος στην Ελλάδα που διασυνδέει τις ηλεκτρονικές αιτήσεις των πολιτών για την έκδοση ψηφιακών πιστοποιητικών με την “ΙΡΙΔΑ”. Παράλληλα, αξιοποιούμε τις νέες τεχνολογίες με την εφαρμογή citify, τα ηλεκτρονικά ραντεβού και μια σειρά από άλλες πολιτικές για να βελτιώσουμε την αμφίδρομη επικοινωνία με τον πολίτη και την εξυπηρέτηση. Συνεχίζουμε προσπαθώντας κάθε μέρα να γινόμαστε καλύτεροι και αποτελεσματικότεροι».

Διαβάστε περισσότερα:

Κυριάκος Μητσοτάκης: Μηδενική ανοχή σε όποιον επιχειρήσει να εκμεταλλευτεί την κρίση για να αισχροκερδίσει

Χρωστάει στη Εφορία 800 εκατ. ευρώ – Ένα μόνο ΑΦΜ εκτίναξε τις ληξιπρόθεσμες οφειλές

ΟΑΕΔ: Ποιους αφορά η επιδότηση στέγης – Σε ποιους θα κόβεται το επίδομα ανεργίας