Άλλη μία πρόταση του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης εντάχθηκε στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» μετά από απόφαση της αρμόδιας επιτροπής. Πρόκειται για την πρόταση που υποβλήθηκε στον Άξονα Προτεραιότητας ΠΑΙΔΕΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, η οποία συμπεριλαμβάνει  δύο υποέργα.

Το πρώτο αφορά σε “Εργασίες Συντήρησης στις κτηριακές υποδομές και στους αύλειους χώρους του 2ου Δημοτικό Σχολείο Λυκόβρυσης, του 3ου Δημοτικού Σχολείου Πεύκης και του 5ου Νηπιαγωγείου Πεύκης» προϋπολογισμού 563.203,32€ και το δεύτερο στην «Aντικεραυνική προστασίας σχολικών κτιρίων» προϋπολογισμού 75.000€.

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Οι προσπάθειες μας για την αξιοποίηση κάθε πηγής χρηματοδότησης αποδίδουν καρπούς. Άλλη μια πρόταση που υποβάλαμε στο Υπουργείο Εσωτερικών εντάσσεται στο Πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης και έτσι προχωράμε σε σημαντικά έργα σε τρεις σχολικές μας μονάδες που αφορούν στην ενεργειακή αναβάθμιση, σε αντικατάσταση κουφωμάτων, αλλαγή λαμπτήρων LED κ.α. αλλά και στην αντικεραυνική προστασία όλων των σχολικών μας κτηρίων με συνολικό προϋπολογισμό του έργου 638.203,32€. Και συνεχίζουμε να διεκδικούμε και να φέρνουμε χρηματοδοτήσεις στον Δήμο μας, ώστε να υλοποιήσουμε σημαντικά έργα, ιδιαίτερα για τη νέα γενιά».

Διαβάστε περισσότερα:

Ακριβότερο κατά 35% το πασχαλινό τραπέζι

Επιταγή ακρίβειας: Την Μεγάλη Τετάρτη τα 200 ευρώ στους χαμηλοσυνταξιούχους

Εορταστικό ωράριο: Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα το Πάσχα