Την Δευτέρα 11 Απριλίου 2022 θα πραγματοποιηθεί η εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώνει ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης, στην αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης» (Χρυσοστόμου Σμύρνης & Ρήγα Φεραίου) από τις 10:00 π.μ. ως τις 8:00 το απόγευμα και έχει ως στόχο την ενίσχυση της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος.

Θα τηρηθούν τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας που ισχύουν για την προστασία από την Covid-19, όπως συνέβη και σε προηγούμενες αιμοδοσίες που οργανώθηκαν στον ίδιο χώρο. Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο 210 6145142.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικώς: «Ο Δήμος μας καλεί τους δημότες και τους κατοίκους της Λυκόβρυσης και της Πεύκης να συμμετέχουν στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώνουμε. Η προσφορά αίματος είναι πάντοτε πολύτιμη. Αυτή την περίοδο, όμως, είναι ακόμη μεγαλύτερη η ανάγκη για καλύψουμε τις αυξημένες ανάγκες ζήτησης σε αίμα σε συνανθρώπους μας που το χρειάζονται. Γι’ αυτό η συμμετοχή είναι ακόμη σημαντικότερη. Το αίμα ούτε παράγεται, ούτε αντικαθίσταται, μόνο χαρίζεται».

Διαβάστε περισσότερα:

Έρευνα της διαΝΕΟσις: Tι πιστεύουν οι Έλληνες το 2022 – Ποιες απόψεις κυριαρχούν

Ανακαλούνται τα αυγά Kinder στην Ελλάδα

Τέλη κυκλοφορίας με το μήνα: Τι προβλέπει τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή