Ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Νοσηλευτικών Ερευνών και Πολιτικής Υγείας (ΙΝΕΠΥ) διοργανώνει κοινωνική δράση πρόληψης αναπνευστικών παθήσεων στην Πλατεία Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονα Πεύκης την Κυριακή 3 Απριλίου και ώρα 10:00-13:00. 

Στόχος της καινοτόμου δράσης είναι η ενημέρωση του κοινού με βασικό αντικείμενο την Προαγωγή Υγείας και την Πρόληψη στον αστικό πληθυσμό. Οι πολίτες θα έχουν την ευκαιρία να υποβληθούν σε μια σειρά βασικών εξετάσεων εντελώς δωρεάν: μέτρηση αρτηριακής πίεσης, μέτρηση σακχάρου, μέτρηση κορεσμού οξυγόνου, μέτρηση θερμοκρασίας, μέτρηση σφίξεων και διεξαγωγή Rapid Test Sars Covid-19. Επιπλέον, θα υπάρχει και η παρουσία Ιατρού ο οποίος θα εξετάζει δίνοντας πνευμονολογική εκτίμηση. Οι παραπάνω δράσεις θα εκτελούνται από την έμπειρη ομάδα εξειδικευμένων νοσηλευτών της εταιρείας «Νοσηλεία Τώρα» που είναι χορηγός της εκδήλωσης.

Όλες οι ανωτέρω διαδικασίες θα διεξάγονται σύμφωνα με όλα τα εγκεκριμένα υγειονομικά πρωτόκολλα και τις οδηγίες που έχουν δοθεί από τον ΕΟΔΥΥ για την πρόληψη και προφύλαξη κατά του ιού SARS-CoV-2 (COVID-19). Πληροφορίες:

Τηλέφωνο: 6971-595181, email: info@inepy.gr, www.inepy.gr  

Διαβάστε περισσότερα:

Φορολογικές δηλώσεις 2022: Πως θα ελαφρύνετε το εκκαθαριστικό σας – Οι κωδικοί – κλειδιά

Βαριά πρόστιμα σε όσους δεν καθαρίζουν τα οικόπεδά τους: Μέχρι 30 Απριλίου οι προθεσμία – Τι προβλέπει η τροπολογία

Δήμος Χαλανδρίου: Βραβείο καινοτομίας στη διαχείριση αποβλήτων