Έπεσαν οι υπογραφές για την αναβάθμιση του γηπέδου ποδοσφαίρου της οδού Κύπρου και την εγκατάσταση χλοοτάπητα στο γήπεδο του Αθλητικού Κέντρου Χολαργού “Α. Πολύδωρας”.

Την προγραμματική σύμβαση για την «Αναβάθμιση του γηπέδου ποδοσφαίρου της οδού Κύπρου της Δημοτικής Κοινότητας Παπάγου» υπέγραψαν σήμερα, ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος και ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, καθώς και τη σύμβαση για την «Προμήθεια και εγκατάσταση τεχνητού χλοοτάπητα στο ποδοσφαιρικό γήπεδο του αθλητικού κέντρου Χολαργού»

Όσον αφορά στο γήπεδο της οδού Κύπρου, η δημοτική αρχή είχε ξεκινήσει από πολύ νωρίς διαδικασίες για την αναβάθμισή του και είχε εξασφαλίσει χρηματοδότηση 800.000 ευρώ από την Περιφέρεια.

Έφτασε λοιπόν η στιγμή, αφού ξεπεράστηκαν χρονοβόρες διαδικασίες και καθυστερήσεις από διάφορους φορείς, να υλοποιηθεί ένα έργο το οποίο αποτελούσε χρόνιο αίτημα της ποδοσφαιρικής ομάδας του Παπάγου, αλλά και μια από τις βασικές προτεραιότητες της δημοτικής αρχής.

Το έργο προϋπολογισμού 919.993,20 € αφορά σε:

-Προμήθεια και τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα ποδοσφαιρικής επιφάνειας τελευταίας γενιάς, πλήρως εναρμονισμένο με τις προδιαγραφές της FIFA και πλήρως πιστοποιημένο σύμφωνα με τα προγράμματα FIFA QUALITY & FIFA QUALITY PRO.

-Προμήθεια νέου αθλητικού και αστικού εξοπλισμού

Εγκατάσταση νέου συστήματος ηλεκτροφωτισμού, τύπου Led

-Προμήθεια και εγκατάσταση νέας μεταλλικής κερκίδας

-Παράλληλα προβλέπονται εργασίες διαμόρφωσης του περιβάλλοντος χώρου και συντήρησης της περίφραξης.

Το έργο «Προμήθεια και εγκατάσταση τεχνητού χλοοτάπητα στο ποδοσφαιρικό γήπεδο του αθλητικού κέντρου Χολαργού» προϋπολογισμού 902.286,00 ευρώ (χρηματοδότηση 700.000 ευρώ) αφορά σε:

-Προμήθεια και τοποθέτηση νέου συνθετικού χλοοτάπητα ποδοσφαιρικής επιφάνειας τελευταίας γενιάς, πλήρως εναρμονισμένο με τις προδιαγραφές της FIFA και πλήρως πιστοποιημένο σύμφωνα με τα προγράμματα FIFA QUALITY & FIFA QUALITY PRO.

-Προμήθεια νέου αθλητικού και αστικού εξοπλισμού

Εγκατάσταση νέου αντλητικού συγκροτήματος για την ορθή συντήρηση του χλοοτάπητα.

Ο κ. Αποστολόπουλος Ηλίας, Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού ευχαριστεί ιδιαίτερα τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Πατούλη και τους συνεργάτες του, καθώς και το προσωπικό της Τεχνικής Υπηρεσίας, για την υλοποίηση δυο πολύ σημαντικών έργων που έρχονται να συμπληρώσουν τα έργα που έχουν γίνει τα προηγούμενα χρόνια στις αθλητικές εγκαταστάσεις, αποδεικνύοντας πως ο αθλητισμός αποτελεί βασική προτεραιότητα για τη Δημοτική Αρχή.

Εντός τους έτους αναμένεται οι δημοπρατήσεις και των δυο έργων και η υλοποίησή τους μέσα στο καλοκαίρι.

Διαβάστε περισσότερα:

Έρχονται νέες αυξήσεις σε δεκάδες προϊόντα μέχρι τα Χριστούγεννα

Ρεύμα: Νέα επιβάρυνση κατά 1 λεπτό ανα κιλωβατώρα

Συνελήφθη ο άνδρας που έκανε τις επιθέσεις σε γυναίκες στο Μαρούσι