Δήμος Παπάγου Χολαργού: Έκκληση του Δήμου να τηρηθούν τα μέτρα – Ακυρώνεται η εκδήλωση με τη χορωδία “Μουσικά Ηχοχρώματα”

Έκκληση στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί λόγω της μετάλλαξης «Όμικρον» του κορωνοϊού κάνει ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού.

Συγκεκριμένα, η δημοτική αρχή αναφέρει:

«Η πρόσφατη επιδείνωση των υγειονομικών δεδομένων εξαιτίας κυρίως της υπερμεταδοτικότητας της μετάλλαξης “Όμικρον” του ιού επιβάλλουν να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί προκειμένου να αποτρέψουμε δυσμενείς εξελίξεις που μπορεί να απειλήσουν την υγεία μας, αλλά και τη υγεία συνανθρώπων μας.

Οι επόμενες ημέρες απαιτούν μεγάλη προσοχή και θα πρέπει να τηρούμε αυστηρά τα μέτρα ατομικής προστασίας και να συμπεριφερόμαστε με υπευθυνότητα.

Απευθύνουμε έκκληση στους πολίτες για πλήρη συμμόρφωση με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα, καθώς και για όσο το δυνατόν συχνότερη διενέργεια ελέγχων, ακόμα και αν έχουμε εμβολιαστεί.

Ο εμβολιασμός, ο προληπτικός έλεγχος και η αυστηρή τήρηση των μέτρων είναι τα μόνα “όπλα” για την προστασία της υγείας μας.

Ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού έχει προγραμματίσει τη διενέργεια δωρεάν ελέγχων ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ την Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου, στην πλατεία Φανερωμένης Χολαργού, από 09:00 έως 15:00.

Τέλος, ενημερώνουμε ότι η εκδήλωση του Δήμου Παπάγου – Χολαργού με τη χορωδία “Μουσικά Ηχοχρώματα” που ήταν προγραμματισμένη για την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου ακυρώνεται».

Διαβάστε περισσότερα:

Τέλη Κυκλοφορίας 2022: Πότε λήγει το deadline για την πληρωμή – Πως θα τα πληρώσετε

Δήμος Ηρακλείου: Δυο νέα απορριμματοφόρα για την ενίσχυση της καθαριότητας

Μονοκλωνικά αντισώματα: Διευρύνθηκαν τα κριτήρια χορήγησης – Ποιες οι προϋποθέσεις

Πληκτρολόγησε και πάτα enter για αναζήτηση

vupu.gr Θέλεις να λαμβάνεις ενημερώσεις και να μαθαίνεις πρώτος όσα συμβαίνουν στα Βόρεια Προάστια;
Απόρριψη
Να επιτρέπονται οι ειδοποιήσεις