Δύο ακόμα πρόσωπα προστέθηκαν στη λίστα υποψηφίων του ψηφοδελτίου του συνδυασμού «Δύναμη Ελπίδας – Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης» του Γιώργου Θωμάκου.

Πρόκειται για τον επιχειρηματία Ηλία Κατσιγιάννη και τον επαγγελματία οδηγό Στέλιο Γκιόκα.

Υποδεχόμενος τον Ηλία Κατσιγιάννη, ο δήμαρχος Κηφισιάς επεσήμανε: «Από την καρδιά της Νέας Κηφισιάς, έρχεται να ενισχύσει με τον δυναμισμό, τις ικανότητες και πολλαπλές εμπειρίες του τη «Δύναμη Ελπίδας – Συμμαχία Πολιτών». Πολύ γνωστός επιχειρηματίας καταστήματος εστίασης στη Νέα Κηφισιά, ενώ διετέλεσε πρόεδρος εστιατόρων Βορείων Προαστίων. Με σπουδές στα Οικονομικά και στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, υπήρξε στέλεχος μεγάλων εταιρειών. Μαζί με τον Ηλία και με κέφι δημιουργίας θέτουμε νέους υψηλούς στόχους για τον τόπο μας».

Ο Ηλ. Κατσιγιάννης δήλωσε: «Εκφράζω την εκτίμηση μου στο πρόσωπο του δήμαρχου Κηφισιάς Γιώργου Θωμακου, για την εντιμότητα του, την ανεξάρτητη σκέψη του, τη συνετή διαχείριση των πόρων του Δήμου, καθώς και τη υλοποίηση έργων που αναβαθμίζουν μία από τις ομορφότερες πόλεις της χώρας μας. Συντάσσομαι με τη δημοτική παράταξη «Δύναμη Ελπίδας- Συμμαχία Πολιτών» και θέτω την υποψηφιότητα μου στο πλευρό του Γιώργου Θωμάκου καθώς επιθυμώ να συμμετάσχω στη συνέχιση των έργων πνοής στον Δήμο μας».

Ποιος είναι ο Ηλίας Κατσιγιάννης

Είναι κάτοικος Νέας Κηφισιάς, εδώ και 30 χρόνια. Παντρεμένος με την εκπαιδευτικό Στέλλα Χατζηκυριάκου έχει δύο παιδιά και δύο εγγόνια. Σπούδασε Marketing και Οικονομικά στο City College in Athens και έχει μεταπτυχιακό τίτλο M.B.A. από το Sunderland University U.K. Έχει εργαστεί ως στέλεχος επιχειρήσεων επί 20 έτη σε μεγάλες εταιρείες: Achaia Clauss (διευθυντής πωλήσεων), ΙDV Metaxa S.A. (στέλεχος πωλήσεων και Marketing), Diageo S.A. (Trade Marketing manager), Κ.Ε.Ο. Ελλας Α.Ε. (γενικός διευθυντής). Από το 2005 διατηρεί κατάστημα εστίασης στη Νέα Κηφισιά. Υπήρξε μέλος του Δ.Σ. ΖΑΟΝ Κηφισιάς.

Στέλιος Γκιόκας

Ανακοινώνοντας τη συνεργασία του με τον Στέλιο Γκιόκα, ο Γιώργος Θωμάκος δήλωσε ότι «ενισχύει από σήμερα τη «Συμμαχία Πολιτών», με την αγάπη για τον Δήμο, τη θέληση ν’ αγωνιστεί και τις γνώσεις του, ως επαγγελματίας οδηγός. Η σχέση του με τον εθλητισμό και η θητεία του στο κηφισιώτικο ποδόσφαιρο, μαζί με τον εντοπισμό καθημερινών ζητημάτων θα μας βοηθήσουν για νέα έργα στον Δήμο μας».

Ο Σ. Γκιόκας δήλωσε: «Αποδέχτηκα την πρόσκληση του Γιώργου Θωμάκου, για να προσφέρω στον Δήμο που γεννήθηκα και μεγάλωσα. Ο Γιώργος Θωμάκος είναι ένας έμπειρος Δήμαρχος με έργο. Έχει όραμα και διαθέτει σχέδιο για την Κηφισιά, την Νέα Ερυθραία και την Εκάλη. Με τη συμμετοχή μου, στην αξιόλογη ομάδα της «Δύναμης Ελπίδας- Συμμαχίας Πολιτών» θέλω να βοηθήσωμε όλες μου τις δυνάμεις τον Δήμο μου».

Ποιος είναι ο Στέλιος Γκιόκας

Ο Στέλιος Γκιόκας γεννήθηκε και κατοικεί στην Κηφισιά. Είναι παντρεμένος και έχει μία κόρη 4 ετών. Είναι επαγγελματίας οδηγός και εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα.
Άνθρωπος με διάθεση για προσφορά και αγάπη για τον αθλητισμό καθώς υπήρξε παίκτης της ποδοσφαιρικής ομάδας Αθλητικός Όμιλος Κηφισιάς.

Διαβάστε περισσότερα:

Τρόμος στη Νέα Ιωνία – Ληστές εισέβαλαν σε σπίτι και κατάστημα οικογένειας

Δήμος Παπάγου-Χολαργού: Στο πόδι οι γονείς για κεραία κινητής τηλεφωνίας απέναντι από 6 σχολεία

ΑΑΔΕ: Οκτώ στους δέκα απορρίπτονται για τη ρύθμιση χρεών σε 36-72 δόσεις