Ο Δήμος Κηφισιάς, το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Διά Βίου Μάθησης και Νεολαίας) και το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Διά Μάθησης συνεχίζουν τη λειτουργία του Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Κηφισιάς στο οποίο θα υλοποιηθούν προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων στο πλαίσιο του συγχρηματοδοτούμενου Έργου «Κέντρα Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.)-Νέα Φάση» (ΟΠΣ 5002212).

Όπως ενημερώνει η δημοτική Αρχή, στο Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Κηφισιάς μπορούν να δημιουργηθούν τμήματα, σύμφωνα με τον πίνακα που ακολουθεί:

Α/Α          ΤΙΤΛΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ                         ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΕ ΩΡΕΣ
1           Σύγχρονες Τραπεζικές Συναλλαγές                              25
2           Υπολογίζοντας τις δαπάνες του νοικοκυριού             25
3           Πρακτικές συμβουλές (υγιεινής) διατροφής              25
4           Βασικά Ισπανικά (Α1)                                                     50
5           Βασικά Ισπανικά (Α2)                                                     50
6           Αγγλικά για τον τουρισμό (Α2)                                     25
7           Διαμόρφωση και διακόσμηση εσωτερικών χώρων   25

Τα μαθήματα θα διεξάγονται αποκλειστικά μέσω τηλεκπαίδευσης (εξ αποστάσεως παρακολούθηση) μέσω εφαρμογής Ζοοm. Τα προσφερόμενα προγράμματα είναι δωρεάν και μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες κάθε εθνικής προέλευσης, ηλικίας, μόρφωσης καθώς και μέλη ευάλωτων κοινωνικά ομάδων.
Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης με επίδειξη του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου του υποψήφιου.

* Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής απευθυνθείτε στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης: Τηλ.: 2132007256, υπεύθυνοι Φάνης Φλέγγας και Ελένη Κουτρούμπα – Ταχ. διεύθυνση: Εμ. Μπενάκη 3, Κηφισιά, Τ.Κ. 14561, Email: diavioumathisi@kifissia.gr
* Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
* Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση».

Διαβάστε περισσότερα:

Αγία Παρασκευή: Τέσσερις ανήλικοι επιτέθηκαν σε 15χρονο μαθητή

Ιράν: 31 νεκροί στις διαδηλώσεις για τον θάνατο της 22χρονης Μαχσά Αμινί

Επιδότηση ρεύματος: Τι θα πληρώσουμε και τι θα κερδίσουμε – Αναλυτικά παραδείγματα