Κατά την 12η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Κηφισιάς, η Αγγελική Παπάζογλου, δημοτική σύμβουλος και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Κοινωνία Παρούσα στην Κηφισιά, Ν. Ερυθραία, Εκάλη», αναφέρθηκε σε ένα πολύ σοβαρό ζήτημα που απασχολεί τον Δήμο.

Συγκεκριμένα, η κα Παπάζογλου ανέφερε ότι έχει προκαλέσει έντονη και δικαιολογημένη ανησυχία τόσο στους δημότες και στις οικογένειες αυτών, όσο και στους αθλητικούς συλλόγους που δραστηριοποιούνται σε αυτό, η κατάσταση που επικρατεί στο Ζηρίνειο Δημοτικό Στάδιο. Αφενός η κατάρρευση του μπαλονιού έχει προκαλέσει προβλήματα στις προπονήσεις και στη διεξαγωγή αγώνων και ερωτήματα σε σχέση με το τι θα επιλεγεί να αντικαταστήσει το μπαλόνι και πότε θα γίνει το εν λόγω έργο καθώς και για το εάν η καινούρια κατασκευή θα περιορίσει τον εσωτερικό χώρο του γηπέδου, με κίνδυνο να μην μπορούν να διεξάγονται αγώνες και να συρρέουν άπαντες στο κλειστό γήπεδο.

Αφετέρου η καθυστέρηση τοποθέτησης του χλοοτάπητα, μα κυρίως το ενδεχόμενο περιορισμού του χώρου του στίβου και των κουλουάρ λόγω της διαμόρφωσης του ποδοσφαιρικού γηπέδου έχουν κυριολεκτικά αναστατώσει τους συλλόγους και τους δημότες.

Δεδομένης της ιστορικότητας του Ζηρινείου και των ιστορικών συλλόγων στίβου καθώς και των πλείστων αθλητών που έχουν αναδειχθεί και προπονούνται εκεί, από το πιο μικρό παιδί ως και τους πλέον διακεκριμένους αθλητές σε παγκόσμια κλίμακα, η κα Παπάζογλου ανέφερε κατηγορηματικά ότι δεν είναι δυνατόν να περιορισθούν τα κουλουάρ και ρώτησε πως θα κινηθεί ο Δήμος μας και ποιες λύσεις θα δώσει στα ανωτέρω προβλήματα.

«Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου δεν δόθηκαν σαφείς απαντήσεις από τη δημοτική αρχή αλλά σε λιγότερο από μία εβδομάδα οι φόβοι και οι ανησυχίες της παράταξης μας καθώς και των δημοτών επιβεβαιώνονται δεδομένου ότι εισέρχεται αιφνιδιαστικά ως μοναδικό θέμα στην έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ του ΝΠΔΔ Δημ. Βικέλας η λήψη απόφασης για την επέκταση του χλοοτάπητα του Δημοτικού Σταδίου «Ι. Ζηρίνης» σύμφωνα με το αίτημα που έχει υποβάλει η ποδοσφαιρική ομάδα ΠΑΕ Κηφισιά σε βάρος των διαδρομών στίβου!» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη.

Η «Κοινωνία Παρούσα» εκφράζει την πλήρη αντίθεσή της στην εξέλιξη αυτή η οποία, παρά τις διαβεβαιώσεις του Δημάρχου ότι θα ενημερωθούν τα ερασιτεχνικά σωματεία του κλασικού αθλητισμού και θα υπάρξει διαβούλευση, ουσιαστικά δημιουργεί τετελεσμένα.

Τέλος, η δημοτική παράταξη καλεί τους δημότες σε επαγρύπνηση και κινητοποίηση ώστε να αποτραπεί αυτή η σκανδαλώδης απόφαση.

Διαβάστε περισσότερα:

Κοινωνικός Τουρισμός 2022: Σε ποιες περιοχές θα γίνουν μέχρι και 12 δωρεάν διανυκτερεύσεις – Ανοίγει στις 13:00 η πλατφόρμα

Power pass: Ανοίγει την Παρασκευή η πλατφόρμα για επιστροφή έως 600 ευρώ

Ακόμα και τον καφέ με κάρτα πληρώνουν οι Έλληνες – Μεγάλη αύξηση στη χρήση πλαστικού χρήματος