Το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών απέρριψε ξανά προσφυγή κατά της απόκτησης του κτήματος Φιξ από τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής με τον δήμαρχο Νίκο Μπάμπαλο να επισημαίνει πως η Δικαιοσύνη έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα ότι η δημοτική αρχή ενήργησε νόμιμα, σωστά και σαφώς υπέρ των δημοτών.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

«Άλλο ένα ηχηρό “χαστούκι” για όσους πολέμησαν και συνεχίζουν να πολεμούν λυσσαλέα την απόκτηση του Κτήματος Φιξ από τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής. Το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών απέρριψε εμφατικά και την τελευταία προσφυγή που κατέθεσε ο κ. Κεσκινίδης -δημοτικός  σύμβουλος της παράταξης του κ. Παπαδημητρίου– αλλά και όσων “κρύβονται” πολιτικά πίσω από αυτόν.

Η Δικαιοσύνη, για ακόμη μια φορά, με την απορριπτική της απόφαση έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα ότι η δημοτική αρχή ενήργησε νόμιμα, σωστά και σαφώς υπέρ των δημοτών.

Η αλήθεια αποκαλύφθηκε.

Γνωρίζουμε, πλέον, ποιοι από την αντιπολίτευση προσπάθησαν να χαθεί το Κτήμα Φιξ για τους Ηρακλειώτες. Για τους δημότες μας που, κάθε Σαββατοκύριακο (σύντομα και καθημερινές), απολαμβάνουν ένα μεγάλο και όμορφο πάρκο που επιτέλους ανήκει στον Δήμο μας μετά από 40 ολόκληρα χρόνια, τη μεγαλύτερη κληρονομιά πρασίνου, οξυγόνου, ζωής που μπορούμε να αφήσουμε στις επόμενες γενιές.

Είναι τόσο μεγάλο το θράσος τους που αντιτάχθηκαν, διαδίδοντας ψεύδη, ακόμη και στην  ανανέωση του πράσινου και την αντικατάσταση γερασμένων και άρρωστων δένδρων με νέα, σύμφωνα με τις εισηγήσεις των αρμόδιων για το θέμα αυτό υπηρεσιών του Δήμου.

Και το ερώτημα είναι ένα: ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΕ ΟΣΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ;

Την απάντηση στο ερώτημα αυτό οι κύριοι της αντιπολίτευσης θα τη λάβουν από τους δημότες στις 8 Οκτωβρίου στην κάλπη…».

Διαβάστε περισσότερα:

Κοινωνικός τουρισμός: Δεύτερη ευκαιρία για όσους δεν πρόλαβαν – Ανοίγει ξανά η πλατφόρμα

Χάρης Ρώμας: Το Θέατρο Ρεματιάς δεν πρέπει να διατίθεται για κομματικές φιέστες

Δήμος Πεντέλης: Συνεχίζεται το πρόγραμμα διανομής οικιακών καφέ κάδων