Στο πλευρό των Παιδικών Χωριών SOS ο Δήμος Βριλησσίων

Ευχαριστήρια επιστολή απέστειλε το Διοικητικό Συμβούλιο των Παιδικών Χωριών SOS προς τον δήμαρχο Βριλησσίων, Ξένο Μανιατογιάννη και την πρόεδρο του Πολιτιστικού & Αθλητικού Οργανισμού Βριλησσίων, Ιωάννα Κυρίτση, για την πρωτοβουλία να διατεθούν όλα τα έσοδα των παιδικών κινηματογραφικών προβολών στα Παιδικά Χωριά SOS.

Ο δήμαρχος δήλωσε σχετικά: «Με υψηλό το αίσθημα της κοινωνικής ευθύνης προχωρήσαμε στην ενίσχυση των Παιδικών Χωριών SOS με την πολύτιμη συνδρομή των συμπολιτών μας, οι οποίοι και φέτος τίμησαν με την παρουσία τους το 32ο Φεστιβάλ των Βριλησσίων».

«Κάθε παιδί πρέπει να μεγαλώνει με αγάπη, σεβασμό και ασφάλεια. Τα Παιδικά Χωριά SOS χρειάζονται τη βοήθεια όλων μας. Ο Πολιτιστικός & Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Βριλησσίων συνεχίζει, μέσα από τη δράση του, να υποστηρίζει κάθε προσπάθεια κοινωνικής αλληλεγγύης» δήλωσε, από την πλευρά της, η κ. Ιωάννα Κυρίτση.

Σημειώνεται ότι τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν από τις παιδικές κινηματογραφικές βραδιές στο Θέατρο Αλίκη Βιουγιουκλάκη, στο πλαίσιο του 32ου Φεστιβάλ Βριλησσίων, παραδόθηκαν για την κάλυψη αναγκών διατροφής και εκπαίδευσης των παιδιών που φιλοξενούνται στο Παιδικό Χωριό SOS στη Βάρη.

Διαβάστε επίσης:

Ανακαλούνται από 1η Σεπτεμβρίου οι άδειες των υγειονομικών

ΕΝΦΙΑ: Παράθυρο για μείωση 8% το 2022 – Ανοιχτό το ενδεχόμενο για νέες μειώσεις φόρων και εισφορών

Επίδομα ανεργίας: Τι αλλάζει από το 2022 – Νέες προβλέψεις για τα ποσά επιδόματος

Πληκτρολόγησε και πάτα enter για αναζήτηση

vupu.gr Θέλεις να λαμβάνεις ενημερώσεις και να μαθαίνεις πρώτος όσα συμβαίνουν στα Βόρεια Προάστια;
Απόρριψη
Να επιτρέπονται οι ειδοποιήσεις