Λυκόβρυση – Πεύκη: Σε εξέλιξη παρεμβάσεις σε Νηπιαγωγεία και Δημοτικά Σχολεία

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις σε Νηπιαγωγεία και Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης.

Με δαπάνες της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής πραγματοποιήθηκαν παρεμβάσεις στο 1ο, στο 3ο, στο 4ο, στο 5ο Νηπιαγωγείο και στα παραρτήματα του 1ου και του 5ου Νηπιαγωγείου Πεύκης, καθώς και στο 2ο και στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Πεύκης.

Πιο συγκεκριμένα σε προαύλια των Νηπιαγωγείων (1ο, 5ο και στα παραρτήματα του 1ου και του 5ου) τοποθετήθηκαν επιδαπέδια παιχνίδια, ενώ στο κτίριο όπου συστεγάζονται το 3ο και το 4ο Νηπιαγωγείο τοποθετήθηκε μόνωση στην ταράτσα. Στο 2ο Δημοτικό τοποθετήθηκαν νέες πόρτες, ενώ στο 4ο Δημοτικό τοποθετήθηκε μόνωση.

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Συνεχίζουμε την προσπάθεια για ένα καλύτερο και ασφαλές σχολικό περιβάλλον σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου μας και ο Πρόεδρος Γεώργιος Τσόλας κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, αξιολόγησαν τις ανάγκες των σχολικών μονάδων και προγραμμάτισαν εργασίες, που πραγματοποιήθηκαν τις ημέρες των διακοπών.

Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω για μία ακόμη φορά για την προσπάθειά τους. Με προγραμματισμό, με μεθοδικότητα και με καλή συνεργασία, συνεχίζουμε να παρέχουμε άρτιες σχολικές υποδομές για τους μαθητές και την εκπαιδευτική κοινότητα του Δήμου μας».

Διαβάστε επίσης:

Μείωση ενοικίων: Λήγει η προθεσμία για διορθώσεις και νέες δηλώσεις

Μετάλλαξη Δέλτα: Παρόμοιο το ιικό φορτίο σε εμβολιασμένους και μη

Στην «πρέσα» οι ανεμβολίαστοι: Όλα τα μέτρα που ανακοίνωσε ο Βασίλης Κικίλιας – Από 13 Σεπτεμβρίου η ισχύς τους (vid) (upd)

Πληκτρολόγησε και πάτα enter για αναζήτηση

vupu.gr Θέλεις να λαμβάνεις ενημερώσεις και να μαθαίνεις πρώτος όσα συμβαίνουν στα Βόρεια Προάστια;
Απόρριψη
Να επιτρέπονται οι ειδοποιήσεις