Μαρούσι: Συνεχίζεται η διενέργεια rapid tests στην πλατεία Ευτέρπης

Ο Δήμος Αμαρουσίου υπενθυμίζει ότι η διαδικασία των δωρεάν τεστ ταχείας ανίχνευσης για Covid-19, που διενεργείται από Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ, ανελλιπώς για τους μήνες Μάιο, Ιούνιο και Ιούλιο, συνεχίζεται και για όλο τον μήνα Αύγουστο στο Μαρούσι.

Στο πλαίσιο αυτό καλούνται οι Μαρουσιώτες και ειδικά όλοι όσοι επιστρέφουν από τις διακοπές τους, να προσέρχονται στον σταθμό ΗΣΑΠ – πλατεία Ευτέρπης, (καθημερινά, από τις 8.00 έως τις 13.00), προκειμένου να διενεργούν τον απαραίτητο έλεγχο.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, σε σχετική δήλωσή του για μία ακόμη φορά επισημαίνει τη σημασία τόσο των εμβολιασμών όσο και των rapid tests, αλλά και των ενεργειών αυτοπροστασίας προκειμένου να σταματήσει η μετάδοση της Covid-19:

«Η δυναμική της μετάδοσης του μεταλλαγμένου στελέχους του νέου κορωνοϊού καθιστά ακόμη πιο επιτακτική την ανάγκη για εμβολιασμούς, για συστηματικό έλεγχο μέσω της διαδικασίας δωρεάν rapidtests στον σταθμό ΗΣΑΠ και για αυστηρή τήρηση των μέτρων αυτοπροστασίας.

Η πανδημία είναι εδώ και απειλεί την κοινωνία μας. Έχουμε τα μέσα να την περιορίσουμε. Ακούμε τους ειδικούς και μόνο αυτούς και ακολουθούμε τις οδηγίες της συντεταγμένης πολιτείας, προασπίζοντας τη Δημόσια Ασφάλεια και Υγεία. Ο Δήμος μας, με σειρά ενεργειών, βρίσκεται σταθερά στο πλευρό των πολιτών. Είναι ώρες ατομικής και συλλογικής ευθύνης».

Διαβάστε επίσης:

Arogi.gov.gr: Ξεκίνησαν οι πρώτες δηλώσεις – Όσα πρέπει να γνωρίζετε για το πως θα κάνετε σωστά την αίτηση

Φωτιά στα Βίλια: Εκκενώθηκαν πέντε οικισμοί – Μάχη με τις αναζωπυρώσεις

Φορολογικές δηλώσεις: Μέχρι πότε ισχύει η έκπτωση 3%

Πληκτρολόγησε και πάτα enter για αναζήτηση

vupu.gr Θέλεις να λαμβάνεις ενημερώσεις και να μαθαίνεις πρώτος όσα συμβαίνουν στα Βόρεια Προάστια;
Απόρριψη
Να επιτρέπονται οι ειδοποιήσεις