Στο Χαλάνδρι Χιλιάδες φυτά από φυτώριο που καταστράφηκε από την πυρκαγιά στον Άγιο Στέφανο

Όσα φυτά επέζησαν της πυρκαγιάς στον Αγ. Στέφανο δωρίστηκαν από τον κ. Παπαδημητρίου, ιδιοκτήτη φυτωρίου της περιοχής.

Μοναδική επιθυμία του ιδιοκτήτη να ζήσουν όσα φυτά γλύτωσαν από τις φλόγες, όπως ο ίδιος τη μετέφερε στον πρόεδρο του Συλλόγου των Μικρασιατών Χαλανδρίου Νίκο Καραμπουρνιώτη.

Το πρωί της Κυριακής 8 Αυγούστου 2021, τέσσερα οχήματα του Δήμου, οδηγοί και εργαζόμενοι στο Δήμο, εθελοντές από το Σύλλογο Προστασίας Περιβάλλοντος και Ρεματιάς Πεντέλης-Χαλανδρίου, από το Σύλλογο και τον Σύλλογο Μικρασιατών –Ρίζες, οι αντιδήμαρχοι Έλενα Χριστούλη και Χάρης Μαυρουδής, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Χριστουλάκης και ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος βρέθηκαν στα καμένα του Αγ. Στεφάνου για να τα παραλάβουν.

Το μεσημέρι της ίδιας μέρας μεταφέρθηκαν στο χώρο της υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Χαλανδρίου και σταδιακά θα φυτευτούν και θα ομορφύνουν τους κοινόχρηστους χώρους της πόλης μας.

«Και όμως οι χαμένοι μέσα στις στάχτες κόποι των ανθρώπων δεν θα πάνε χαμένοι. Στεκόμαστε με σεβασμό στη μεγαλοψυχία ενός ανθρώπου που μέσα στην προσωπική του καταστροφή, βρήκε το κουράγιο να μας δώσει ελπίδα. Εκ μέρους όλων των πολιτών του Χαλανδρίου ένα “ευχαριστώ” στον κ. Παπαδημητρίου για την προσφορά αλλά κυρίως για την ελπίδα», δήλωσε ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος.

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκοποι Νέας Ερυθραίας, Κηφισιάς και Διονύσου στο πλευρό των πυροσβεστών που επιχειρούσαν (pics)

Βιβλική καταστροφή – Καμένα πάνω από 650.000 στρέμματα σε όλη τη χώρα

Φωτιά στο Κρυονέρι: Παρίστανε τον εθελοντή πυροσβέστη ο 43χρονος εμπρηστής – Πώς έφτασαν στη σύλληψή του

Πληκτρολόγησε και πάτα enter για αναζήτηση

vupu.gr Θέλεις να λαμβάνεις ενημερώσεις και να μαθαίνεις πρώτος όσα συμβαίνουν στα Βόρεια Προάστια;
Απόρριψη
Να επιτρέπονται οι ειδοποιήσεις