Κηφισιά: 8 θετικά κρούσματα σε σύνολο 333 rapid tests

Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ πραγματοποίησε δωρεάν rapid tests Covid-19 στον Δήμο Κηφισιάς την Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021, στην Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου Νέας Κηφισιάς.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από τον ΕΟΔΥ, στα 333 rapid tests που διενεργήθηκαν εντοπίστηκαν 8 θετικά. Οι εξεταζόμενοι μπορούν να εκδώσουν τη βεβαίωση αποτελέσματος rapid test Covid-19 στην ιστοσελίδα gov.gr («Βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου κορωνοϊού COVID-19»). Η σύνδεση με τη συγκεκριμένη υπηρεσία απαιτεί τους προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης στο taxisnet.

Στο χώρο όπου διενεργήθηκαν τα tests, τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας. Τη διαδικασία επόπτευσαν και συζήτησαν με πολίτες και στελέχη του ΕΟΔΥ ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Εποπτείας Μέτρων κατά του κορωνοϊού Ευάγγελος Αυλήτης.

Ο Δήμος Κηφισιάς ευχαριστεί το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ που επισκέφθηκε την πόλη μας, τους υπαλλήλους του τμήματος Κοινωνικού Σχεδιασμού και του ΚΕΠ Υγείας, που συμμετείχαν στην οργάνωση της δράσης και τη Δημοτική Αστυνομία για τη συνδρομή της.

Διαβάστε επίσης:

Καύσωνας: Πως να προστατευθείτε από τις υψηλές θερμοκρασίες

Μείωση απασχόλησης και παύση εργασιών λόγω καύσωνα

Voucher 200 ευρώ: Νέοι δικαιούχοι της ψηφιακής μέριμνας – Ποιοι μπορούν να καταθέσουν αίτηση

Πληκτρολόγησε και πάτα enter για αναζήτηση

vupu.gr Θέλεις να λαμβάνεις ενημερώσεις και να μαθαίνεις πρώτος όσα συμβαίνουν στα Βόρεια Προάστια;
Απόρριψη
Να επιτρέπονται οι ειδοποιήσεις