Μαρούσι: Δωρεάν rapid tests όλο τον Αύγουστο

Η διαδικασία των τεστ ταχείας ανίχνευσης για Covid-19 (rapid tests), που διενεργείται από Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ ανελλιπώς για τους μήνες Μάιο, Ιούνιο και Ιούλιο, θα συνεχιστεί και ολόκληρο τον μήνα Αύγουστο στο Μαρούσι, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Κατ’ εξαίρεση, μόνο για τη Δευτέρα 2 Αυγούστου η διαδικασία των rapid tests θα διεξαχθεί στον κλειστό χώρο του κεντρικού ΚΑΠΗ της πόλης, λόγω καύσωνα ενώ, από την Τρίτη 3 Αυγούστου, και για όλον τον μήνα, θα διεξάγεται εκ νέου στον σταθμό ΗΣΑΠ, στην πλατεία Ευτέρπης.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, σε δηλώσεις του εκφράζει τις ευχαριστίες του, για ακόμη μία φορά, στον ΕΟΔΥ και προσωπικώς στον πρόεδρό του, Παναγιώτη Αρκουμανέα, για την ανταπόκριση και συνεργασία του στο αίτημα του Δήμου για προάσπιση της Δημόσιας Υγείας.

Τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ, εκτός της διεξαγωγής δωρεάν ελέγχων rapid tests  της Covid-19, καλύπτουν και τις ευρύτερες όμορες περιοχές, προσφέροντας συγχρόνως και συμβουλευτικές υπηρεσίες που αφορούν τα self tests.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου καλεί όλους τους δημότες και εργαζόμενους του Αμαρουσίου να εκμεταλλεύονται την ευκαιρία και σε τακτά χρονικά διαστήματα να διενεργούν τον προληπτικό έλεγχο, καθώς είναι το ουσιαστικό αντίμετρο, μαζί με τους εμβολιασμούς, κατά της πανδημίας.

Πρόγραμμα Αυγούστου

Μόνο για τη Δευτέρα 2 Αυγούστου, ΚΑΠΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ – Περικλέους 22, Τηλέφωνο: 210 6142248, ώρες 9:30 – 15:00.

Για τον υπόλοιπο Αύγουστο:

Δευτέρα έως και Παρασκευή, ΗΣΑΠ – πλατεία Ευτέρπης, ώρες 9:30 – 15:00.
Υπενθυμίζεται ότι όλοι όσοι επιθυμούν να προσέλθουν στη διαδικασία των δωρεάν rapid tests πρέπει να έχουν στην κατοχή τους ταυτότητα, ΑΜΚΑ και διαθέσιμο τον αριθμό του τηλεφώνου επικοινωνίας.

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός: 2.845 νέα κρούσματα και 12 θάνατοι – Στους 165 οι διασωληνωμένοι

Voucher 200 ευρώ: Νέοι δικαιούχοι της ψηφιακής μέριμνας – Ποιοι μπορούν να καταθέσουν αίτηση

Εμβολιασμοί: Άνοιξε η πλατφόρμα για παιδιά άνω των 12 ετών

Πληκτρολόγησε και πάτα enter για αναζήτηση

vupu.gr Θέλεις να λαμβάνεις ενημερώσεις και να μαθαίνεις πρώτος όσα συμβαίνουν στα Βόρεια Προάστια;
Απόρριψη
Να επιτρέπονται οι ειδοποιήσεις