Διόνυσος: Συμμετοχή του Δήμου στο πρόγραμμα εμβολιασμών κατ’οίκων

Στο Πρόγραμμα Εμβολιασμού κατ’ οίκον συμμετέχει -σε συνεργασία με την 1η Υγειονομική Περιφέρεια Αττικής- ο Δήμος Διονύσου.

Όπως σημειώνει η δημοτική Αρχή, μετά από συνεννόηση της εντεταλμένης Συμβούλου Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Δομών Υγείας Γεωργίας Κριεμάδη, με τη Διοίκηση της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής, αποφασίστηκε να συσταθεί μέσα στο επόμενο διάστημα κινητή μονάδα για κατ’ οίκον εμβολιασμούς συμπολιτών μας, οι οποίοι δεν έχουν τη δυνατότητα να μετακινηθούν για λόγους υγείας.

Με τη συνδρομή και του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», η κινητή αυτή μονάδα, η οποία θα στελεχώνεται από ιατρό και επισκέπτη υγείας ή νοσηλευτή/νοσηλεύτρια, θα επισκέπτεται κατ’ οίκον τους πολίτες για τον εμβολιασμό τους με μονοδοσικό εμβόλιο.

Οι πολίτες που επιθυμούν να εμβολιαστούν κατ’ οίκον, θα πρέπει να επικοινωνούν με το Δήμο Διονύσου (Σπυριδούλα Λαγκαδινού) τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (Δευτέρα έως και Παρασκευή από 8:00 έως και 14:00) στους τηλεφωνικούς αριθμούς: 213 213 9806 και 210 8142972 (εσωτερικό 201) δίνοντας ονοματεπώνυμο, διεύθυνση κατοικίας, τηλέφωνο επικοινωνίας και ΑΜΚΑ, προκειμένου να προγραμματιστεί το ραντεβού τους.

«Ο Δήμος Διονύσου στηρίζει σταθερά την εμβολιαστική εκστρατεία, με σκοπό τη δημιουργία ενός ασφαλούς περιβάλλοντος για όλους τους συμπολίτες μας», σημειώνει, τέλος, η δημοτική Αρχή.

Διαβάστε επίσης:

Μείωση ενοικίων: Τι αλλάζει – Ξεκίνησε παζάρι διαπραγματεύσεων μεταξύ ενοικιαστών και ιδιοκτητών

ΑΑΔΕ: Πρόστιμα έως 5000 ευρώ σε επαγγελματίες – Ποιες κατηγορίες βρίσκονται στο μικροσκόπιο

Αγία Παρασκευή: Καμπανάκι από τον Δήμο για απάτες σε ηλικιωμένους

Πληκτρολόγησε και πάτα enter για αναζήτηση

vupu.gr Θέλεις να λαμβάνεις ενημερώσεις και να μαθαίνεις πρώτος όσα συμβαίνουν στα Βόρεια Προάστια;
Απόρριψη
Να επιτρέπονται οι ειδοποιήσεις