Οριστική λύση δόθηκε στο ιδιοκτησιακό καθεστώς του αθλητικού χώρου «Χρήστος Μωραΐτης» με την καταχώρηση του ακινήτου στο Κτηματολόγιο, όπως τονίζει η δημοτική αρχή Λυκόβρυσης-Πεύκης.

Το «Χρήστος Μωραΐτης» έχει παραχωρηθεί με δωρεά από τον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης προς το ΠΕΑΠ, ενώ η ανακατασκευή του, προϋπολογισμού 230.000 ευρώ, με βάση την ώριμη μελέτη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, έχει ενταχθεί με απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου στο πρόγραμμα εκτελεστέων έργων της Περιφέρειας Αττικής, όπως σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, δήλωσε σχετικά: «Μια εκκρεμότητα δεκαετιών που αφορούσε το ιδιοκτησιακό καθεστώς του αθλητικού χώρου που συνηθίσαμε να λέμε μπαλόνι τερματίζεται και επισήμως και θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους εργάστηκαν για αυτό.

Το “Χρήστος Μωραΐτης” ανήκει στον Δήμο μας και έχει παραχωρηθεί με δωρεά στο ΠΕΑΠ, ενώ έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα εκτελεστέων έργων της Περιφέρειας Αττικής, προκειμένου να ανακατασκευαστεί με βάση την ώριμη μελέτη της Τεχνικής μας Υπηρεσίας. Συνεχίζουμε επιλύοντας εκκρεμότητες που χρόνιζαν, ώστε να προχωρήσουμε σε σημαντικά έργα για τη νέα γενιά του Δήμου μας».

Διαβάστε επίσης:

Χαλάνδρι: Νέα προθεσμία για να απολογηθεί έλαβε η 49χρονη εικαστικός που πυροβόλησε τον γνωστό οφθαλμίατρο

Κηφισιά: Από Δευτέρα έως Παρασκευή τα δωρεάν rapid tests στο Α’ ΚΑΠΗ Κηφισιάς

Άνοιξε ο δρόμος για την ανέγερση του 17ου Δημοτικού Σχολείου Χαλανδρίου