Στο πλαίσιο της υλοποίησης της πράξης με τίτλο «Σχέδιο φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στον Δήμο Λυκόβρυσης Πεύκης» που χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα “ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ 2020 του “Πράσινου Ταμείου”, ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης Τάσος Μαυρίδης υπέγραψε τη Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021 προγραμματική σύμβαση με την ανάδοχο εταιρεία.

Η χρηματοδότηση από το Πράσινο Ταμείο ανέρχεται στο ποσό των 49.600€ και αφορά την εκπόνηση μελετών για τους Σταθμούς Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων (ΣΦΗΟ).

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης: «Έχουμε αξιοποιήσει στο μέγιστο βαθμό και συνεχίζουμε να αξιοποιούμε κάθε πρόσκληση και κάθε χρηματοδοτικό εργαλείο, προκειμένου να ενισχύσουμε τον εξοπλισμό μας και να υλοποιήσουμε σημαντικά έργα.

Οι ειδικοί μας λένε ότι το μέλλον στις μετακινήσεις βρίσκεται στην ηλεκτροκίνηση, η οποία πρόκειται τα επόμενα χρόνια να αλλάξει τις πόλεις μας, που θα γίνουν πιο ήσυχες, θα έχουν λιγότερους ρύπους, και θα δώσουν τη δυνατότητα σε όλους μας να συμμετέχουμε στη δημιουργία ενός πιο καθαρού περιβάλλοντος.

Ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από αυτή την πρόκληση. Όπως και στην περίπτωση των υπόγειών κάδων, για τους οποίους υπογράψαμε πρόσφατα τη σχετική σύμβαση, αξιοποιήσαμε τη χρηματοδότηση του Πράσινου Ταμείου για την εκπόνηση των απαραίτητων μελετών για το Σχέδιο φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων. Και συνεχίζουμε αξιοποιώντας κάθε δυνατότητα για τον Δήμο μας.»

Διαβάστε επίσης:

myDATA: Υποχρεωτικά από σήμερα τα e-βιβλία – Τι πρέπει να γνωρίζουν επιχειρήσεις και ελεύθεροι επαγγελματίες

Παπάγος – Χολαργός: Ο Δήμος τίμησε τέσσερις σημαίνουσες προσωπικότητες με τα «Βραβεία Περικλέους»

Πληρωμές: Τι πιστώνεται στους λογαριασμούς των δικαιούχων από 1 έως 5 Νοεμβρίου