Τη σύμβαση για το έργο «Κατασκευή ραμπών και χώρων υγιεινής για την πρόσβαση και την εξυπηρέτηση ΑΜΕΑ σε σχολικές μονάδες Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης» υπέγραψε ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης.

Το έργο έχει προϋπολογισμό 112.800,00€, με χρηματοδότηση από ίδιους πόρους 68.160,00€ και χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ του Υπουργείου Εσωτερικών 44.640,00€.

Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Με μεγάλη χαρά υπέγραψα άλλη μια σύμβαση για έργο του Δήμου μας που συγχρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ. Το έργο προχωρά και με αυτό τον τρόπο επιβραβεύεται έτσι η προσπάθεια μας να διεκδικούμε κάθε πηγή χρηματοδότησης με άρτιες προτάσεις, αλλά και η καλή οικονομική κατάσταση του Δήμου που μας επιτρέπει να διαθέτουμε ένα σημαντικό ποσό από ίδιους πόρους κάτι που δεν μπορούσαμε να κάνουμε πριν λίγα χρόνια.

Είμαι διπλά χαρούμενος γιατί ο βασικός στόχος του έργου είναι να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη και ασφαλής πρόσβαση των παιδιών ΑμεΑ στους χώρους των σχολείων. Συνεχίζουμε δυναμικά με σημαντικά έργα!»

Διαβάστε επίσης:

Επίδομα θέρμανσης: Πότε και πως θα δοθεί στους δικαιούχους

Αγία Παρασκευή: Πρόσληψη 5 ατόμων για υπηρεσίες καθαρισμού σε σχολεία – Πώς θα κάνετε αίτηση

Πεντέλη: Δωρεάν προληπτικοί έλεγχοι οστεοπόρωσης – Πώς θα κλείσετε ραντεβού