Λυκόβρυση – Πεύκη: Υπεγράφη η σύμβαση για το έργο κατασκευής ραμπών και χώρων υγιεινής για την πρόσβαση και την εξυπηρέτηση ΑμεΑ σε σχολικές μονάδες

Τη σύμβαση για το έργο «Κατασκευή ραμπών και χώρων υγιεινής για την πρόσβαση και την εξυπηρέτηση ΑΜΕΑ σε σχολικές μονάδες Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης» υπέγραψε ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης.

Το έργο έχει προϋπολογισμό 112.800,00€, με χρηματοδότηση από ίδιους πόρους 68.160,00€ και χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ του Υπουργείου Εσωτερικών 44.640,00€.

Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Με μεγάλη χαρά υπέγραψα άλλη μια σύμβαση για έργο του Δήμου μας που συγχρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ. Το έργο προχωρά και με αυτό τον τρόπο επιβραβεύεται έτσι η προσπάθεια μας να διεκδικούμε κάθε πηγή χρηματοδότησης με άρτιες προτάσεις, αλλά και η καλή οικονομική κατάσταση του Δήμου που μας επιτρέπει να διαθέτουμε ένα σημαντικό ποσό από ίδιους πόρους κάτι που δεν μπορούσαμε να κάνουμε πριν λίγα χρόνια.

Είμαι διπλά χαρούμενος γιατί ο βασικός στόχος του έργου είναι να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη και ασφαλής πρόσβαση των παιδιών ΑμεΑ στους χώρους των σχολείων. Συνεχίζουμε δυναμικά με σημαντικά έργα!»

Διαβάστε επίσης:

Επίδομα θέρμανσης: Πότε και πως θα δοθεί στους δικαιούχους

Αγία Παρασκευή: Πρόσληψη 5 ατόμων για υπηρεσίες καθαρισμού σε σχολεία – Πώς θα κάνετε αίτηση

Πεντέλη: Δωρεάν προληπτικοί έλεγχοι οστεοπόρωσης – Πώς θα κλείσετε ραντεβού

Πληκτρολόγησε και πάτα enter για αναζήτηση

vupu.gr Θέλεις να λαμβάνεις ενημερώσεις και να μαθαίνεις πρώτος όσα συμβαίνουν στα Βόρεια Προάστια;
Απόρριψη
Να επιτρέπονται οι ειδοποιήσεις