Συνάντηση με τη νέα Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου Μάχη Νικολαράκου είχε ο  Δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου,  σε συνέχεια της σχετικής εκλογικής διαδικασίας που έλαβε χώρα τις προηγούμενες ημέρες και ανέδειξε νέο ΔΣ και νέο Πρόεδρο.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου ευχήθηκε καλή και δημιουργική θητεία στην νέα Πρόεδρο και ιδιαιτέρως σημείωσε: «Χαιρετίζουμε την παρουσία μίας νέας και δυναμικής γυναίκας στο τιμόνι του Εμπορικού Συλλόγου. Οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες είναι αυτοί που δίνουν ζωή στο κέντρο της πόλης μας αλλά και στις άλλες γειτονιές και είναι αυτοί που με τη δραστηριότητά τους συμβάλλουν στη διαμόρφωση της συνολικής ταυτότητας του Αμαρουσίου.

Είμαστε σίγουροι πως με τη νέα Πρόεδρο όπως και με τον απερχόμενο Γιάννη Νικολαράκο θα έχουμε μία παραγωγική συνεργασία για το καλό του Δήμου και των Δημοτών μας. Προγραμματίζουμε για τις επόμενες ημέρες συνάντηση με το σύνολο των μελών του νέου ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου, οπότε θα έχουμε τη δυνατότητα να συζητήσουμε περισσότερο διεξοδικά τα θέματά τους».

Από τη δική της πλευρά η κα Μ. Νικολαράκου δήλωσε: «Ευχαριστώ τον κ. Θ. Αμπατζόγλου για τις ευχές και τη στήριξή του. Στόχος του νέου ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου και δικός μου προσωπικός, είναι η πόλη μας να γίνει πιο όμορφη και περισσότερο θελκτική για κατοίκους, επισκέπτες και καταναλωτές. Η αρωγή του Δήμου και του Δημάρχου είναι δεδομένη και προχωρούμε από κοινού στην υλοποίηση των νέων μας προτάσεων και σχεδιασμών».

Διαβάστε επίσης:

Φθινοπωρινές εκπτώσεις 2021: Πότε ξεκινούν και πόσο θα διαρκέσουν

Ηράκλειο: Δωρεάν τεστ PAP για τις γυναίκες της πόλης

Παπάγος – Χολαργός: Ο Δήμος ιδρύει ΚΕΠ Υγείας – Που θα απευθυνθούν οι ενδιαφερόμενοι