Η σχολική χρονιά βρίσκεται σε εξέλιξη, αυτό όμως δεν εμποδίζει τον Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού να συνεχίσει τις εργασίες στα σχολεία και των τριών δημοτικών κοινοτήτων, με στόχο να προσφέρει στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς τις καλύτερες δυνατές εγκαταστάσεις. Έτσι, τις προηγούμενες ημέρες ολοκληρώθηκαν εργασίες στα Γυμνάσια και τα Λύκεια της πόλης.

Πιο συγκεκριμένα στο Γυμνάσιο Φιλοθέης έγινε ανακατασκευή σε 2 αίθουσες διδασκαλίας μετά την απελευθέρωση των γραφείων του ΠΕΚ. Όσον αφορά στο Λύκειο Φιλοθέης Ολοκληρώθηκε το έργο αποκατάστασης των εξωτερικών αποχετεύσεων από τις τουαλέτες των Καθηγητών. Παράλληλα έγιναν εργασίες χρωματισμού των εξωτερικών επιφανειών του κτηρίου.

Στο Γενικό Λύκειο Νέου Ψυχικού έγινε αντικατάσταση της παροχής ύδρευσης περιμετρικά του σχολείου.

Παράλληλα, όπως σημειώνει ο Δήμος Φιλοθέης- Ψυχικού γίνονται εργασίες επισκευών και σύνδεσης των φωτιστικών σωμάτων σε όλα τα σχολεία. Έχουν ολοκληρωθεί οι εργασιες στο Γυμνάσιο-Λύκειο Ψυχικού, το 2ο Γυμνάσιο Νέου Ψυχικού, το Λύκειο Φιλοθέης και θα ακολουθήσουν οι υπόλοιπες σχολικές μονάδες.

Τέλος, ο Δήμος προγραμματίζει τη διμηνιαία συντήρηση των αποχετεύσεων σε όλα τα σχολεία με σκοπό την άριστη λειτουργία και την αποφυγή φθορών των σωληνώσεων.

«Συνεχίζουμε τα έργα, έχοντας άμεση προτεραιότητά μας το να παρέχουμε ένα περιβάλλον φιλόξενο, ασφαλές, ελκυστικό για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς μας» καταλήγει ο Δήμος Φιλοθέης- Ψυχικού στην ανακοίνωσή του.

Διαβάστε επίσης:

Εκτός εκλογικής κούρσας για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ η Φώφη Γεννηματά λόγω προβλημάτων υγείας

Φθινοπωρινές εκπτώσεις 2021: Πότε ξεκινούν και πόσο θα διαρκέσουν

Επίδομα θέρμανσης: Ανοίγει νωρίτερα η πλατφόρμα – Αλλάζουν τα εισοδηματικά και περιουσιακά στοιχεία