Ξεκινά για ακόμα μία χρονιά το ειδικό δρομολόγιο της δημοτικής συγκοινωνίας του Δήμου Ηρακλείου Αττικής για τη δωρεάν μεταφορά των φοιτητών της πόλης στην Πανεπιστημιούπολη του Ζωγράφου.

Από την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου και κάθε ημέρα (Δευτέρα με Παρασκευή) το λεωφορείο θα αναχωρεί στις 8.00, από τον κόμβο του προαστιακού επί της λεωφόρου Ηρακλείου, για να κατευθυνθεί μέσω Αττικής Οδού προς την Πανεπιστημιούπολη.

Όσοι φοιτητές είχαν εκδώσει πάσο επιβίβασης τις προηγούμενες χρονιές μπορούν να το χρησιμοποιήσουν χωρίς κάποια άλλη διαδικασία και αυτήν τη χρονιά. Όσοι είχαν κάνει αίτηση και είχαν εκδώσει πέρυσι πάσο, αλλά δεν πρόλαβαν να το παραλάβουν λόγω της αναστολής λειτουργίας των πανεπιστημίων εξαιτίας των μέτρων για την πανδημία, μπορούν να το πάρουν στα χέρια τους από το γραφείο των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου (1ος όροφος δημαρχείου), από την Τρίτη 12 Οκτωβρίου και κάθε ημέρα από τις 8.30 έως τις 10.30.

Ομοίως, όσοι φοιτητές θέλουν να εκδώσουν φέτος πρώτη φορά πάσο χρήσης της ειδικής γραμμής μπορούν να απευθύνονται στη γραμματεία των Σχολικών Επιτροπών (1ος όροφος δημαρχείου) από την Τρίτη 12 Οκτωβρίου και κάθε ημέρα από τις 8.30 έως τις 10.30 ή μέσω mail στο b.sx.epitropi@iraklio.gr προσκομίζοντας ή επισυνάπτοντας τα εξής δικαιολογητικά: Αντίγραφο της φοιτητικής τους ταυτότητας (ή την εγγραφή τους στο Πανεπιστήμιο εάν δεν έχει εκδοθεί ακόμα η ταυτότητά τους), μια φωτογραφία προσώπου και ένα αποδεικτικό μόνιμης κατοικίας στο Ηράκλειο (βεβαίωση δημοτολογίου, λογαριασμός ΔΕΚΟ κτλ).

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στους τηλεφωνικούς αριθμούς 213 2000105 και 213 2000221.

Ο δήμαρχος, Νίκος Μπάμπαλος, δήλωσε σχετικά: «Διευκολύνουμε τη καθημερινότητα των νέων της πόλης μας, συμβάλλουμε ώστε οι φοιτητές του Ηρακλείου να μπορούν πιο εύκολα να μεταβαίνουν στην Πανεπιστημιούπολη για τις σπουδές τους. Δρομολογούμε και φέτος την ειδική γραμμή της δημοτικής συγκοινωνίας. Και μπορούμε να το κάνουμε καθώς φροντίσαμε να αγοράσουμε, πριν λίγα χρόνια, καινούργια λεωφορεία ώστε να επεκτείνουμε τις δυνατότητες του Δήμου μας. Καλή και παραγωγική χρονιά στους φοιτητές μας».

Διαβάστε επίσης:

Πληρωμές: Τι πιστώνεται στους λογαριασμούς των δικαιούχων μέχρι 15 Οκτωβρίου

Τα 11 επαγγέλματα με τη μεγαλύτερη ζήτηση και οι μισθοί τους

Φυσικό αέριο: Έκπτωση 15% σε όλους τους οικιακούς καταναλωτές