Τμήματα ενισχυτικής διδασκαλίας για τους μαθητές των Βριλησσίων θα δημιουργήσει ο Δήμος Βριλησσίων μέσω της Αντιδημαρχίας Παιδείας και Διά Βίου Μάθησης, σε συνεργασία με εθελοντές καθηγητές και στο πλαίσιο της λειτουργίας του Δημοτικού Κέντρου Μελέτης.

Tα μαθήματα που πρόκειται να ξεκινήσουν την Δευτέρα 18 Οκτωβρίου είναι δωρεάν, θα διδάσκονται διαδικτυακά και απευθύνονται σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου.

Τμήματα θα δημιουργηθούν στα εξής μαθήματα: Αρχαία Ελληνικά, Νεοελληνική Γλώσσα, Μαθηματικά, Φυσική, Χημεία και Βιολογία.

Τα μαθήματα θα γίνονται στην πλατφόρμα zoom από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, απογευματινές ώρες.

Η δημοτική Αρχή καλεί τους ενδιαφερόμενους να συμπληρώσουν την απαιτούμενη δήλωση συμμετοχής που υπάρχει στο σαιτ του Δήμου και να την παραδώσει στο γραφείο της αντιδημάρχου Σοφίας Χαντζάρα ή να τη στείλουν συνημμένη στο sxantzara@vrilissia.gr & ant.paideias@vrilissia.gr

Πληροφορίες για το πρόγραμμα των μαθημάτων, (το οποίο ενδέχεται να διαμορφώνεται ανάλογα με τις ανάγκες που θα προκύπτουν), θα γίνουν γνωστές σε επόμενη ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Βριλησσίων.

Διαβάστε επίσης:

Τα 11 επαγγέλματα με τη μεγαλύτερη ζήτηση και οι μισθοί τους

Φυσικό αέριο: Έκπτωση 15% σε όλους τους οικιακούς καταναλωτές

Ποια προϊόντα πήραν τον ανήφορο τον Σεπτέμβριο