Με τους εκπροσώπους των Προσκοπικών Συστημάτων της πόλης, της οποίας έχει τη διοικητική ευθύνη, συναντήθηκε -την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021- ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, στην οποία συμμετείχαν η Λιλή Κοκότη Αρχηγός του 1ου Συστήματος Προσκόπων (Σ.Π.) Αμαρουσίου, ο Γιάννης Γεωργόπουλος Υπαρχηγός του 2ου Σ.Π. Αμαρουσίου και ο Νίκος Μπόγδανος Αρχηγός του 3ου Σ.Π. Αμαρουσίου, καθώς και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Σπύρος Σταθούλης, ο δήμαρχος ενημερώθηκε για τις δραστηριότητες των Προσκόπων, καθώς και για τα ζητήματα που σχετίζονται με την στέγασή τους και εκτέλεση του έργου τους, ενώ έγινε αναφορά και στις από κοινού πρωτοβουλίες που μπορεί να λάβει Δήμος και τα τρία Συστήματα Πρόσκοπων.

«Τα συστήματα προσκόπων της πόλης μας είναι από τα παλαιότερα της Ελλάδας με ενεργή παρουσία από το 1915. Η ιστορία τους είναι πλούσια σε παιδαγωγικές και εθελοντικές δράσεις που έχουν γαλουχήσει με θετικά πρότυπα και μηνύματα χιλιάδες νέων Μαρουσιωτών. Εμείς ως Δημοτική Αρχή αναγνωρίζουμε αυτή την προσφορά και στηρίζουμε το έργο τους εμπράκτως τόσο με άμεσες ενέργειες, τακτοποίησης ειδικών θεμάτων αλλά και με γενικότερες συνεργασίες που προάγουν την αγάπη για τον άνθρωπο και το περιβάλλον και εφοδιάζουν τη νέα γενιά με πολλές και ενδιαφέρουσες δεξιότητες» δήλωσε ο Αμπατζόγλου.

Διαβάστε περισσότερα

Αγγελική Παπάζογλου (Κηφισιά): Παρέμβαση για τη διακοπή χρηματοδότησης των Προγραμμάτων Άθλησης για Όλους

120 δόσεις: Παράταση αιτήσεων για τους οφειλέτες

Παπάγος – Χολαργός: Εθελοντική Αιμοδοσία την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου – Πως θα κλείσετε ραντεβού