Το νέο γήπεδο ποδοσφαίρου (5Χ5) που κατασκευάστηκε στον προαύλιο χώρο του 18ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου εγκαινίασε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, σήμερα, Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021.

Η αποφασιστικότητα της δημοτικής αρχής τόσο στη μεταφορά και κατασκευή νέων υποδομών του 18ου Νηπιαγωγείου (Νοέμβριος 2020), όσο και στην κατασκευή του νέου γηπέδου ποδοσφαίρου, τονίστηκε στις αναφορές τόσο του διευθυντή του σχολείου, όσο και του προέδρου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

Τα εγκαίνια έγιναν παρουσία του περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, του αντιδημάρχου Καθαριότητας, Επαμεινώνδα Κατσιγιάννη, του δημοτικού συμβούλου Επαμεινώνδα Γαρδέλη, της προϊσταμένης Εκπαιδευτικών Θεμάτων και αναπληρώτριας διευθύντριας Εκπαίδευσης Β’ Αθηνών, Βάνας Νίνου, του διευθυντή του 18ου Δημοτικού, Αθανάσιου Γρίβα και του προέδρου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου, Γεώργιου Κουφοδήμου, δασκάλων και μαθητών.

Ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, εξέφρασε την ικανοποίησή του που άλλος ένας χώρος άθλησης και δημιουργικής απασχόλησης μπορεί να αξιοποιηθεί από τα παιδιά. «Ένα όραμα έγινε πραγματικότητα. Σήμερα έχουμε τη χαρά να παραδώσουμε στα παιδιά μια άρτια αθλητική εγκατάσταση σε έναν χώρο που προέκυψε μετά τη μεταφορά του νηπιαγωγείου. Σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε σε όλη την Αττική αθλητικές δομές προκειμένου να γίνει η Περιφέρεια πρότυπο ευζωίας, άθλησης και ποιότητας ζωής» σημείωσε χαρακτηριστικά ο περιφερειάρχης.

Ο κ. Αμπατζόγλου, από τη δική του πλευρά, κατά τη διάρκεια του σύντομου χαιρετισμού του, τόνισε τη σημασία που δίνει ο ίδιος και όλη η δημοτική αρχή στο θέμα του εκσυγχρονισμού των υποδομών στα σχολεία, απευθυνόμενος ιδιαιτέρως προς τους μικρούς μαθητές. Επίσης, εξέφρασε τη χαρά του καθώς τα παιδιά μπορούν πλέον να ασχοληθούν με το αγαπημένο τους άθλημα σε χώρο μοντέρνο και ασφαλή. Τέλος, ο δήμαρχος συνεχάρη τόσο τον κ. Επ. Γαρδέλη για την πρωτογενή ιδέα της μεταφοράς του Νηπιαγωγείου, όσο και τον κ. Επ. Κατσιγιάννη για την αποτελεσματικότητά του στη διατήρηση της καθαριότητας στα σχολεία αλλά και στην πόλη γενικότερα.

Διαβάστε επίσης:

Τουρνουά Αγγέλων στις 2 & 3 Οκτωβρίου από τον Α.Ο.Αγίου Στεφάνου Volley

Επίδομα παιδιού: Πληρώνεται η 4η δόση – Ποιοι θα δουν αυξήσεις και ποιοι πρέπει να επιστρέψουν τα ποσά

Φορολογικές δηλώσεις: Μέχρι τέλος του χρόνου οι δηλώσεις για όσους μετέφεραν την κατοικία τους στο εξωτερικό