Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής και το Τμήμα Παιδείας, στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής του, θα εφαρμόσουν πρόγραμμα δωρεάν μετακίνησης-μεταφοράς των φοιτητών κατοίκων της πόλης στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου. Σκοπός του προγράμματος είναι η στήριξη και η διευκόλυνση των φοιτητών της πόλης ως προς τις μετακινήσεις τους προς την Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου, με άμεση πρόσβαση με μεταφορικό μέσο – πούλμαν και σταθμούς μέσα στην πόλη της Αγίας Παρασκευής.

Οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές κάτοικοι της πόλης μπορούν δηλώσουν το ενδιαφέρον τους στέλνοντας τα στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, σχολή και τηλέφωνα επικοινωνίας) στο mail του Τμήματος Παιδείας: dep@agiaparaskevi.gr. Για περισσότερες πληροφορίες οι πολίτες μπορούν να απευθυνθούν στους τηλεφωνικούς αριθμούς 213 2004568-601.

Το πρόγραμμα μεταφοράς φοιτητών θα εφαρμοστεί πιλοτικά περίπου μέχρι το τέλος του έτους, καθημερινά εκτός από τα Σαββατοκύριακα, εκτός 28ης Οκτωβρίου και εκτός 17ης Νοεμβρίου.

Οι μετακινήσεις θα πραγματοποιούνται με πούλμαν 50 θέσεων.

Διαβάστε επίσης:

Κοινωνικό τιμολόγιο ρεύματος: Διευρύνεται ο αριθμός των δικαιούχων – Τα εισοδηματικά κριτήρια για πρόσβαση σε φθηνό ρεύμα

Ρύθμιση 100 – 120 δόσεων: Άνοιξε το myBusinessSupport για επανένταξη των πληγέντων

Τρίτη δόση εμβολίου: Δεν θα είναι υποχρεωτική η τρίτη δόση του εμβολίου