Συνολικά 19 κούτες με τσάντες, τετράδια, μολύβια και στυλό, που προσέφεραν δεκάδες δημότες, σύλλογοι, τοπικά καταστήματα αλλά και μεγάλες εταιρίες, κατάφερε να συγκεντρώσει ο Δήμος Διονύσου, στο πλαίσιο της δράσης συγκέντρωσης σχολικών ειδών, σε συνεργασία με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε».

Η δράση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου στο Δημαρχείο Διονύσου, με το δήμαρχο Γιάννη Καλαφατέλη να εκφράζει την ιδιαίτερη ικανοποίησή του για την επιτυχία της δράσης, απευθύνοντας μεγάλο ευχαριστώ προς όλους τους δημότες, συλλόγους και εταιρίες που με την προσφορά τους στα παιδιά απέδειξαν έμπρακτα την αλληλεγγύη αι ανθρωπιά τους.

Σημειώνεται ότι σημαντική ήταν η προσφορά της εταιρίας Κοροπούλης Συσκευασίες ΑΕ, του Βιβλιοπωλείου Κουλουψούζης Παύλος (Χρυσοστόμου Σμύρνης 5, Άγιος Στέφανος), του Cafe Duke (Λεωφόρος Μαραθώνος 15, Άγιος Στέφανος) και της κ.Ευτυχίας Παντελάκη (Λ.Λίμνης Μαραθώνος 29, Άγιος Στέφανος).

Διαβάστε περισσότερα

Κοινωνικό τιμολόγιο ρεύματος: Διευρύνεται ο αριθμός των δικαιούχων – Τα εισοδηματικά κριτήρια για πρόσβαση σε φθηνό ρεύμα

Τρίτη δόση εμβολίου: Δεν θα είναι υποχρεωτική η τρίτη δόση του εμβολίου

Πληρωμές: Τι καταβάλλεται από υπουργείο Εργασίας, e-ΕΦΚΑ και ΟΑΕΔ από 20 έως 24 Σεπτεμβρίου