Διόνυσος: Δωρεάν μαθήματα για μαθητές που θέλουν να εισαχθούν στις Στρατιωτικές Σχολές – Τι πρέπει να κάνουν οι ενδιαφερόμενοι

Το δωρεάν πρόγραμμα προετοιμασίας μαθητών της Γ’ Λυκείου και Αποφοίτους, οι οποίοι ενδιαφέρονται για την εισαγωγή τους σε στρατιωτικές σχολές, σε σχολές της Ελληνικής Αστυνομίας και σε σχολές του Λιμενικού και Πυροσβεστικού Σώματος, συνεχίζει ο Δήμος Διονύσου.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με το άρθρο 3 του ν. 4777/2021 (ΦΕΚ 25 Α’) θεσπίστηκε ότι από το σχολικό έτος 2021-2022 και εφεξής, ο/η υποψήφιος/α πριν τη συμπλήρωση του Μηχανογραφικού Δελτίου έκαστου έτους θα πρέπει να γνωρίζει, πέραν της βαθμολογίας του/ης στα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα, την ικανότητά του/ης ή μη στις προκαταρκτικές εξετάσεις (ΠΚΕ) για τις ανωτέρω σχολές που θα διεξαχθούν το φθινόπωρο του 2021.

Οι προκαταρκτικές εξετάσεις (ΠΚΕ) για τα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Τ.Ε.Φ.Α.Α.) θα πραγματοποιηθούν τον Ιούλιο του 2022, ως εκ τούτου, σύμφωνα με την Αντιδημαρχία Παιδείας, Νέων Τεχνολογιών & Καινοτομίας και η Αντιδημαρχία Αθλητισμού, Νεολαίας και Τοπικής Επιχειρηματικότητας, θα υπάρξει και τότε αντίστοιχο δωρεάν πρόγραμμα προετοιμασίας για τους μαθητές.

Οι ενδιαφερόμενοι μαθητές/τριες, για να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα πρέπει να καταθέσουν έως την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου Μαΐου 2021,στο Τμήμα Παιδείας (Λ. Λ. Μαραθώνος 13 – Άγιος Στέφανος) ή ηλεκτρονικά στο edupass@dionysos.gr τα παρακάτω δικαιολογητικά:

  • Αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής, η οποία υποβάλλεται συνημμένα και μπορούν να την αναζητήσουν και στην ιστοσελίδα του Δήμου Διονύσου.
  • Ιατρική γνωμάτευση υγείας από καρδιολόγο,Παθολόγο ή της Γενικής Ιατρικής.
  • Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 από τον γονέα, η οποία υποβάλλεται συνημμένα.
  • Self tests (δύο κάθε εβδομάδα)

Οι υποψήφιοι/ες καθώς και οι προπονητές θα πρέπει να ακολουθούν τις οδηγίες ασφαλούς χρήσης των αθλητικών εγκαταστάσεων τις οποίες συνέταξε η Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και οι οποίες έχουν αναρτηθεί στον σχετικό σύνδεσμο.

Το πρόγραμμα θα διαθέτει έμπειρους προπονητές-γυμναστές για την σωστή και ασφαλή προπόνηση των μαθητών. Σχετικά με την ημερομηνία έναρξης (ημέρες και ώρες τέλεσης των προπονήσεων),θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση.

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσληψη προσωπικού στον Δήμο Φιλοθέης Ψυχικού – Τι πρέπει να έχουν οι ενδιαφερόμενοι

Λειτουργία πνευμόνων παιδιών και κορωνοϊός: Τι δείχνουν οι μελέτες

Κηφισιά: Συγκέντρωση σχολικών ειδών στις 18 Σεπτεμβρίου – Σε ποια σημεία θα πραγματοποιηθεί

Πληκτρολόγησε και πάτα enter για αναζήτηση

vupu.gr Θέλεις να λαμβάνεις ενημερώσεις και να μαθαίνεις πρώτος όσα συμβαίνουν στα Βόρεια Προάστια;
Απόρριψη
Να επιτρέπονται οι ειδοποιήσεις