Βριλήσσια: Οι «Πράσινοι ήρωες» επιστρέφουν στα θρανία και επιβραβεύονται – Πως μπορούν να συμμετέχουν οι ενδιαφερόμενοι

Οι εκπαιδευτικές «Πράσινες Αποστολές – Green Missions» αρχίζουν ξανά στον Δήμο Βριλησσίων, δίνοντας την ευκαιρία στους δημότες να έρθουν πιο κοντά στον κόσμο ανακύκλωσης.

Κάθε 10 ημέρες, μία νέα «Πράσινη Αποστολή» βρίσκεται στη διάθεση των δημοτών, με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς το Followgreen επιβραβεύει την επιστροφή στα θρανία με υπέροχα δώρα.

Ο χρήστης ολοκληρώνοντας τους απαιτούμενους στόχους της Πράσινης Αποστολής, κερδίζει επιπλέον πόντους επιβράβευσης από το ενημερωτικό υλικό και παράλληλα αποκτά συμμετοχή στην τρέχουσα κλήρωση, αρκεί να μπει στο site (www.followgreen.gr/vrilissia/Mission/Single/3033).

Όροι και προϋποθέσεις συμμετοχής στην κλήρωση

Η ανάδειξη του/της νικητή/τριας της κλήρωσης θα πραγματοποιείται με τη μέθοδο της ηλεκτρονικής επιλογής τυχαίου αριθμού. Το δώρο θα αποστέλλεται στον χώρο της επιλογής του/της νικητή/τριας μέσω εταιρείας courier, ύστερα από την ταυτοποίηση των στοιχείων του/της. Απαραίτητη προϋπόθεση μίας έγκυρης συμμετοχής είναι η ολοκλήρωση των στόχων του Green Mission με παράλληλη εξαργύρωση των απαιτούμενων πόντων στην ενεργή κλήρωση.

«Σας ευχαριστούμε όλους για την προσπάθεια που καταβάλλετε καθημερινά ανακυκλώνοντας και ελπίζουμε να συνεχίσετε, ακόμη δυναμικότερα μέσω αυτής της εκπαιδευτικής δράσης» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Διαβάστε επίσης:

«Τσουνάμι» αυξήσεων σε εκατοντάδες προϊόντα – Ποιες οι παρεμβάσεις Μητσοτάκη

Χρήστος Στυλιανίδης: Ποιος είναι ο νέος υπουργός Πολιτικής Προστασίας

Οι βασικές μορφές απάτης στις ηλεκτρονικές συναλλαγές – Τι πρέπει να προσέχουν οι καταναλωτές

Πληκτρολόγησε και πάτα enter για αναζήτηση

vupu.gr Θέλεις να λαμβάνεις ενημερώσεις και να μαθαίνεις πρώτος όσα συμβαίνουν στα Βόρεια Προάστια;
Απόρριψη
Να επιτρέπονται οι ειδοποιήσεις