Κηφισιά: Άρχισαν οι διαδικασίες για την απογραφή του 2021

Στον Δήμο Κηφισιάς έχει εγκατασταθεί κλιμάκιο της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ) και ασχολείται με το προπαρασκευαστικό στάδιο της Απογραφής Πληθυσμού-Κατοικιών, το οποίο αποτελεί η Απογραφή Κτιρίων.

Υπενθυμίζεται ότι η Απογραφή Πληθυσμού είναι προγραμματισμένη να διενεργηθεί από την ΕΛΣΤΑΤ, από τις 23 Οκτωβρίου 2021 έως και τις 23 Νοεμβρίου 2021. Η διαδικασία της απογραφής Πληθυσμού-Κατοικιών, διενεργείται κάθε 10 χρόνια και αποτελεί ευρείας κλίμακας στατιστική εργασία. Όπως σημειώνει σχετικά ο Δήμος, «λόγω της σπουδαιότητας της παρακαλούνται οι πολίτες όπως διευκολύνουν τα κλιμάκιά της».

Παράλληλα, η Ελληνική Στατιστική Αρχή καλεί τους ενδιαφερόμενους που επιθυμούν να ενταχθούν στο Μητρώο Απογραφέων της Απογραφής Πληθυσμού-Κατοικιών (ΠΚ), για απασχόληση κατά το χρονικό διάστημα Οκτωβρίου – Δεκεμβρίου 2021, να υποβάλουν τη σχετική ηλεκτρονική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος έως και τις 27 Σεπτεμβρίου 2021.

Οι αιτήσεις για την εγγραφή στο εν λόγω Μητρώο, θα πρέπει να υποβληθούν από τους ενδιαφερόμενους μόνον ηλεκτρονικά, στην ιστοσελίδα της ΕΛΣΤΑΤ.

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός: 2.840 νέα κρούσματα και 33 θάνατοι – Στους 362 οι διασωληνωμένοι

Έφυγε από τη ζωή ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης Μίκης Θεοδωράκης

Μείωση ενοικίων: Τι αλλάζει στην καταβολή των αποζημιώσεων

Πληκτρολόγησε και πάτα enter για αναζήτηση

vupu.gr Θέλεις να λαμβάνεις ενημερώσεις και να μαθαίνεις πρώτος όσα συμβαίνουν στα Βόρεια Προάστια;
Απόρριψη
Να επιτρέπονται οι ειδοποιήσεις