Σε χρόνο ρεκόρ το Συμβούλιο Πολεοδομικών Θεμάτων και Αμφισβητήσεων(ΣΥΠΟΘΑ) της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, που σε εμβόλιμη συνεδρίαση την Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου εξέτασε την Πολεοδομική Μελέτη της περιοχής «Πεύκο Πολίτη», προχώρησε στην έγκρισή της και την έστειλε στην Περιφέρεια Αττικής, προκειμένου να προωθηθεί στο Yπουργείο Ενέργειας και Περιβάλλοντος και να λάβει έγκριση πριν πάει στο ΣτΕ.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού της Περιφέρειας Αττικής και Δημότης Χαλανδρίου Χάρης Ρώμας που είχε παραστεί και στη συνεδρίαση του ΣΥΠΟΘΑ αναδεικνύοντας την κοινωνική διάσταση του θέματος ένταξης της πολύπαθης περιοχής «Πεύκο Πολίτη» στο σχέδιο Πόλης, μετά τη θετική εξέλιξη δήλωσε:

«Πόσο πολύ ευχαριστώ το Συμβούλιο της Αποκεντρωμένης Περιφέρειας Αττικής, γιατί, όπως μου το υποσχέθηκαν, διεκπεραίωσαν άμεσα την πολεοδομική μελέτη για το φλέγον θέμα του «Πεύκου Πολίτη» και την έστειλαν πάλι στην Περιφέρεια. Ακολουθεί η αποστολή στο Υπουργείο Ενέργειας και Περιβάλλοντος. Θα είμαστε και εκεί για να υπερασπιστούμε και να στηρίξουμε τον χρόνιο αγώνα των δημοτών μέχρι το αίσιο τέλος της υπόθεσής τους. Συνεχίζουμε με λίγη αγωνία, πολύ ενθουσιασμό και ακόμη περισσότερο πείσμα».

Διαβάστε περισσότερα

Λιανεμπόριο: Τι αλλάζει από σήμερα στο ωράριο λειτουργίας

Ουκρανία: Πάνω από 300.000 πρόσφυγες εγκατέλειψαν τη χώρα – Νέα καραβάνια από εβδομάδα

Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΟΑΕΔ και ΟΠΕΚΑ έως τις 4 Μαρτίου