Ανείπωτη θλίψη επικρατεί σε ιδιωτικό σχολείο στο Χαλάνδρι, ύστερα από την αυτοκτονία μιας 14χρονης μαθήτριας την Παρασκευή 12/5, η οποία έκανε «βουτιά θανάτου» πέφτοντας από τον τέταρτο όροφο του σχολείου.

Πρόκειται για μαθήτρια της Β’ τάξης του Γυμνασίου που φοιτούσε στο εν λόγω σχολείο, η οποία για άγνωστες μέχρι στιγμής αιτίες αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά το περιστατικό, οι καθηγητές υπό κατάσταση σοκ προσπάθησαν να κρατήσουν τα παιδιά στις τάξεις, ώστε να μην δουν το αποτρόπαιο θέαμα.

Η ανήλικη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Κρατικό Αθηνών, όπου οι γιατροί έκαναν ό,τι μπορούσαν για την κρατήσουν στη ζωή, όμως δυστυχώς ήταν αργά για να σωθεί.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι γιατροί προσπαθούσαν επί μια ολόκληρη ώρα να την επαναφέρουν κάνοντας καρδιοπνευμονική ανάνηψη (κάρπα).

Όπως έχει γίνει γνωστό, οι γονείς της κοπέλας, που είναι Αμερικανοί διπλωμάτες και εργάζονται στην πρεσβεία των ΗΠΑ, αναμένεται να δώσουν κατάθεση στην αστυνομία σήμερα Σάββατο (13/5).

Με βάση τις πληροφορίες που έχουν έρθει στο φως, το κορίτσι λέγεται ότι αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, ενώ φέρεται ότι είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει ξανά στο παρελθόν.

Διαβάστε περισσότερα:

Πηνελόπη Παναγιωτοπούλου από το ΚΑΤ: Το ΕΣΥ προσωπική προτεραιότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη την επόμενη τετραετία

Δήμος Διονύσου: Διοργανώνει το «Συκάρειο Δρόμο» την Κυριακή 4/6, στη μνήμη του σπουδαίου ορειβάτη Αντώνη Συκάρη

Νέα προσφυγή του Δήμου Χαλανδρίου στο ΣτΕ ενάντια στη μετεγκατάσταση του καζίνο στο Μαρούσι